Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 8 October 2010

Layan Gambo Jamuan Raya Lagi..




Tengahari ni ada Makan2 sempena last Syawal utk Unit kami kat sini.. Unit jer tau! hehehe.. So, tadi pg lunch dengan roti aje la.. saje tak kasi perut penuh sangat.. kangggg rugi macam Majlis Raya anjuran Puspanita aritu.. dapat makan sikit je.. huhuu.. So, nak makan banyak2 arini.. wahahahhaha.. yer la tu enai oii!! 



Sementara tu.. sy nak tayang gambo Majlis Hari Raya & Perpisahan Isnin lepas 4.10.2010



Masa nie kat Galeri, Bos tengah bg ucapan tapi kami dok chamwhore kat belakang.. wakakakaka.. Ye! sy memg cinonet je..



Dah abis berucap.. dorang ajak amik gambo.. so, bergambo lagi.. tapi tak ramai dah time nie.. semua dok pakat serbu bilik jamuan makang.. Gambo ngan 2 kumbang kat sini.. yang lain semua bunga.. ngeeeeee..



Ni bergambo bersama SUB (tak berambut tu), KPSU (baju belang2), the rest??? sebahagian dari opismate.. yg lain sibuk dok makanggg!! kami sibuk bergambo.. hohoho.. Pssst!! perasan tak lengan saper paling besor kat gambo belakang tu??? org cinonet tapi lengan bapok besor! 


&

Antara hidangan haritu.. ada banyak.. tapi ni jer sy snap tu pun tinggal separuh.. satay tinggal secucuk je time ni..kui kui kui..




&





Muka org dah kenyang perut. suka hati la tu... hoho. Ni je gambo dari hp sy.. yg lain semua guna kamera kawan2.. ;D
naper ntahhh malas nak menyenap aritu.. huhuhu



NOTE: Semua org pakat berbaju raya.. sy jugak la tetap ngan baju kije hari2.. huhu... Tak pe janji berbaju.. hehehehe..





13 Ulasan:

ardinihumaira said...

laawala gambar2 tu kak :D
makanan2 pon sodap. nyumm

Nur Hawa Mohd Zin said...

muka akak ada telor...dari dulu awe pasan..kiut..heheh..

~~*Lady Salwa*~~ said...

comel lote tul kak Eina ni... gambar last sangat sweet...

Bahagian sal tak wat pun jamuan raya ... sep bajet tul... sabo je lak...

syiok ar makan2 ye...

mamalieyna said...

alaa nampak cam baju raya je tu...ceria! ^_^..tn punya diri pun ceria! sweet je kan..hehe...best aaa makang2x..hehe..

Fieza79 said...

btol gamba tu mmg sweet...! baju raya ke tak ke org bkn tau kan ena...hehe

lps ni nk g open house gak ni..hehe ada lg ghupa nya

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cantik nyer gambar akak tue...
bestnya g makan2.....

eMMe said...

baju keje hari2 pun lawa...me tak pasan pun..kan org tau pun..ari ni last ari raya..jap je dah sebulan...

nieda said...

cantiknya pic last tu..sweet sgt..hehe

mcm2 menu, meriah.

kakpah said...

raya dah habis ni ena. ada acara makan2 lagi ke lepas ni...

☆ lieya latif ☆ said...

paling suke pic last tu...cantik ena....lieya pasan, ena ni ade wajah yg lembut....kalo tgk dari rupe mesti jenis tak marah2 anak kan...lieya ni mulut bising ena heheeheheh.......kulit ena pun cantik....

Dilla Ady said...

alahai sweetnye la ena nih..

takpe lengan besau, janji orgnye tak besau..

chumel..chumel..

ana said...

sama la kita...makan smpi pengsan!

rynas said...

teruja bila jamuan raya dekat nak habis syawal ni...ena ni mmg comellah