Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 28 October 2010

K.I.K



Salam..


Khamis datang lagi.. hari utk cantik bergaya dengan batik utk goverment servant!.. (eh! bukan gomen pun ramai gak yg pakai) =P.. tetiba je kan!.. cantik ker? kalo tak pakai batik tak cantik??? mrmmm.. pandai je la wat spekulasi.. 



Mrmm.. arini ada KIK peringat Kementerian ni.. Camner la hasilnya nanti.. tapi speaker yg dipilih wakil dari BKP nie kami semua setuju sbb memg pandai bercakap & bijak walaupun sama2 dari kumpulan sokongan.. So, saper kata staff dari kumpulan sokongan tak mampu kan? heheh.. Org nya pun cantik.. Eh! ada kene mengena ker? =P.. Mesti la.. datang sekali dengan pakej gituw.. macam artis.. hehehe



Naper sy tak terlibat??? owh.. TIDAK! sy ni membebel kat sini boleh la kalau nak suh duk depan pung pang pung pang kasi lontaran vokal yg penuh keyakinan tu.. huhu.. memg sy akan jadi daun semalu  (betul ker panggil semalu??) =P



Bercakap pasal KIK nie, mereka yg terlibat hampir 2 minggu balik lewat.. dah tu weekend pun datang juga.. Mrmm..betul2 komited! Ada rasa Bangga dengan semangat dorang di situ.. Tadi pagi tak sempat nak snap picture dorang dulu.. kalo tak leh tepek kat sini kan! Tapi salah sorang dari mereka tu sy dah pernah tepek bbrp kali kat dalam nie.. 



K la.. panjang pulak bebel.. Stop dulu la.. daaaaaaaaaaa..



NOTE: Good Luck buat group dari BKP! Mrmm.. (dah ramai dari kalangan kawan2 opis yg tahu blog sy nie) Tak kisah la dapat ke Final or tak.. janji dapat buat yg terbaik kan.. kan kalah memang tu adat dalam pertandingan.. :D





19 Ulasan:

ciK mOt (",) said...

kita tak pakai pun baju batik ari ni...

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

eh..kak ena keje kat jpa ker?

ana said...

ana derhaka ari nie...x pakai pun bj batik!

Mama Hanim said...

hari batik kan..

Gambar Kg Musnah Dilanda Tsunami Di Mentawai

~~*Lady Salwa*~~ said...

sal pakai naju ala2 batik je hari ni... baju batik dah tak muat... hehe. kang cam sarung nangka kat pewot tu... hehe

Gud luck tu Bahagian akak ye...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kita pakai baju sifon..agagaga..lari terus dari batik..nama je jual sutera tapi satu pon tak pakai uhuhu

gud luck tuk mereka2 itu ye mek na..

Fieza79 said...

mesti berseri ena pg ni berbatek...caya lahh...

gud luck utk meka2 tu...

~Siti Hajar~ said...

kita xkeja gomen, xde hr batik2 ni, belasah je hr apa nak pakai..hehe

k.ena mesti byk koleksi batik, batik ganu gitu...yer?

mamalieyna said...

oooh eina pun jenis daun semalu gak..ngee.. ^_^

MAMASYAZA said...

akak pun berbaju batik kaler perple

Redbloodsnow said...

Alaaa...tayang arr gak pic akak berbaju batik tuh ah. nak tgkkkk..hehe

rATu kEBaYA said...

keluarkanlah pic berbaju batik itew...

Dilla Ady said...

mesti cantik ena berbaju batik ari nih...nape tak tepek gambar ena..

nak tengok..nak tengok...nak tengok...

Ain said...

ain selai pun takdak baju batik, kain batik banyak la...

lalala....

gud luck untuk kengkawan ena yer...

eT said...

sama la..me pon daun semalu..ahaks...

eMMe said...

me pun berbatik ari ni....asyik la dok ulang baju ni je, lelame lusuh...gud luck for ur group of KIK~

zura@iwan said...

wahhh...sure comey2 pakai batik kan...jgn pakai kain batik gi keja sudahhh..haha

chugie said...

oo yelah arini khamis, org gomen kena pakai baju batik.. kite yg kat swasta ni, pakai ikut suke je ler.. :D

ardinihumaira said...

dni pakai baju tdo ni kak. miahaha