Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 21 October 2010

Ke Mana Pulak Tengahari Ni?? Mrmmm..




Sat je lagi dah nak lunch.. mrmm.. rasa laporr pulak arinie.. sbb pagi tadi makan kopok udang yg di bawak balik oleh collegues dari Sabah.. Sedap!! Ada lagi yg lain2 tu termasuk kuih cincin yg sy suka jugak.. heheh.. 

Tengahari ni tak tau nak makan mende la pulok!.. dok area nie memg best sbb dekat ngan tempat soping tapi tu la.. maleh nak kuar.. semalam dah p jalan2 cari makan kat CM, arini tak tau lagi nak ke mana la pulok!.. mrmmm..


Moh ler layan gambo kawan2 yg bersama sy semalam makan kat Food Court CM tu..



 Ayu jer kat lam gambo nie kan!.. ;D




 Yg ni? Cun!! tapi awas yeh! sudah punya anak 2.. mcm sy & kami juga sebaya.. hehehhe.. So, jamu mata jer la.. ;D




Ops!! blur pulak gambo nie.. bukan apa, kak sal ni malu nak pandang camera hp sy time nie.. tau2 je la.. nama pun hp, kalo amik gambo tok leh gerak2.. kalo tak.. camni je la hasilnya.. huk huk huk..

Satu2 nya akak senior yg join kami.. Baik tau akak nie.. Sporting je..



&



Sizzling Yee Mee.. Sy yg punyaaaa... hehehhe.. Ops! maap!! tuan umah kedaung tidak ada dlm entry nie sbb kasi peluang kat kawan2 je enterpreme..  ;D



NOTE: Jemput Jamu Mata semua.. Yum yummmm.. heheh



13 Ulasan:

sLEEping BEauty said...

sedapppnye lunch ...
laparrrr ..

zura@iwan said...

semua cunggg2 le..hehe....

lpr la plak tgk mkan tu...

LIP (^_^) said...

keluar ngan kenkwn opis mkn2 memg best..

Fieza79 said...

sedap mee sizzling tu..dh lama tk mkn...

lorr mana tuan blog ni..asik men sembunyi2 balek tabir je ni...

mamalieyna said...

bestnye makanan!

sweetnye kawan2..hehe..^_^

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aduh sedapnya......

☆ lieya latif ☆ said...

hui...sizzling yee mee mmg peberet sepanjang zaman......lapor lak tgk ena punye entry nieh!

Dilla Ady said...

waaaahhh...sedapnye...

bak sikittttt..hihihi..

sumenye model2 belaka...tuan tanah kedaung jek tak posing ari nih...mee nye saje posing..

eMMe said...

me tak lunch pun..ngah tunggu kot2 ade org nak belanja, wekekekee...

chugie said...

aik, mane pic tuan umah?

health-beauty-slimming said...

bestnye,lunch ramai2,nak tanya,kuih cincin tu cam ner rupe nye

~~*Lady Salwa*~~ said...

bestnya opis dekat ngan tempat2 cenggitu... rehat leh cuci mata...

macam opis sal ni jauh terceruk kat belakang sekali... sadis tul..

yummy... lama tak makan sizzling yee mee...

ardinihumaira said...

huu dni ngah lapa ni kak. semalm seharian dni tak makan. sobss