Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 30 October 2010

Tahniah.. Dah Menang



Mesti ramai yang tengah tengok Piala Malaysia kan!.. Sama ngan huby tu.. sy tengok ker erk? heheh.. tengok gak sambil ngadap lappy ni.. tapi dengar je la kot.. Sy ni tengok mood juga nak layan bola ni.. Bila la last sy tengok betul2 pun tak tahu.. hoho.. Kalau dah tak minat tu.. camtu la jadinya.. 


Anak2 lak layan Upin Ipin lagi.. ishhh! siang malam Upin Ipin jer kijernye.. tapi lebih ok dari tengok citer Hagemaru yg ntah apa2.. mrmm.. Dorang petang tadi masing2 tido.. sy pulak, baru nak layan mata kat tv sekali terlelap jugak.. gara2 kepenatan wat kije tak berhenti2.. tapi kejap je.. tak elok tido siang kan!. tapi dah namanya pun terlelap.. mrmmm..


Tadi pas maghrib p cuci mata kat Pasar Malam kat bawah nie.. dah lama betul tak pergi.. Huby ajak p, mula2 mcm malas je.. tapi pk2 ok gak utk hilangkan mood pms yg tak penentu ni! :D  Tak de beli apa sangat pun.. nasib baik dua beradik tu behaved kali ni.. agaknya lena tido petang tadi.. so, mood baik gamaknya.. 


K la.. nak p BW jap.. tapi cam banyak yg sunyi je.. 


Daaaaaaaaa..


NOTE: sy tak sokong mana2, so tak de la kupasan apa2.. heheh.. Apapun Tahniah pd team Kelantan yg menang Piala Malaysia TM 2010.. elok2 je sy last taip dorang menang.. ngeeee




5 Ulasan:

ardinihumaira said...

esok cuti yeay yeay:D

ana said...

tahniah kelantan... :)

Ena said...

Dni,

p mana tu dah cuti arini??? =P


Ana,

Tahiniah wat red warriors.. Akhirnya rezeki dorang juga.. :D

Ain said...

sonot la orang kelantan kan....

merasa jugak jadi juara...

hehe...

mamalieyna said...

kalau kedah main, layan la jugak..hehe..ini dtmbh dgn fenin2x kepala..mmg tk sempat la nak layan..huhu..tahniah la buat team kelantan kan..^_^