Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Sunday, 17 October 2010

Entry di Malam Minggu.. Eh! Malam Minggu ker Ni? =P



Salam..


Sedikit ruang sy ambil utk update.. Mrmm.. weekend yg penuh dengan emosi.. hoho.. tapi idok ler sampai ke time tido.. masa2 genting tu je la.. ok tau mau citer pasal tu pun.. ngeeeeeee..


Anak2 baru saja tido (10.00.. dah lewat dah tu..) setelah dari jam 9.00 suh dua beradik tu tido.. Bukan apa.. esok si kakak ada exam akhir tahun.. Walaupun baru 5 tahun tapi bila dah dikatakan exam tido yg cukup itu perlu.. Bukan kata tido harian tak cukup tapi hari2 yg penting perlukan rehat yg cukup..Tak la duk mengantuk time nak jawab soklan.. Ecewahhhhhhhhhhhhh.. cam anak nak amik SPM jekkk.. hoho.. Tapi serious, sy yg berdebar2.. ;D


Yerla.. zaman skrg ni semua budak dah bijak pandai. (tapi sy tak bermaksud membezakan anak sy ngan anak org lain). sangat risau bila anak2 ketinggalan dengan kanak2 yg lain.. Jenuh nak kejor.. mcm kita tak bg didikan pulak kan!.. Pd hal kita dah cuba sedaya upaya.. Tapi tu la.. bila ditekan kan sangat mcm kesian pulak.. Tapi bila dibiarkan esok terkulat2 tak tau nak jawab mende.. huhu..


K la.. ada lg urusan umah yg belum selesai nie.. Biasa la.. urusan yg tak pernah selesai tapi andai dibiarkan maunya membukit sendiri jugak yg kena settle kan... So, sebelum bukit menjadi gunung.. biarlah kasi jd teres.. hehehe



Daaaaaaaaa...



NOTE: Bebelan yg Tak pernah Habis.. huk huk huk.. tapi terlepas sedikit bebanan dan tekanan andai biarkan jemari meluahkan apa yg bermain di fikiran.. 




13 Ulasan:

ardinihumaira said...

akak lak kena tdo. kang besok bangun lambat. hehe. dni duk salin nama peserta GA ni :D

rynas said...

biasalah ena..ibu dan isteri tak pernah habis dgn bebelan setiap hari..good luck untuk anak dara ena tu yer

Ena said...

Dni,

tu la.. kang terbabas tido lak .. hihihi..

Ena said...

Rynas,

Tu la kan.. :D

Izan Ishak said...

good luck kakak...jawab exam elok2 ye~~

Kaseh NazLieza said...

smlm tdo awl hrni sng btol nk bgn pg..ehehehe

Rowena Chasez said...

teringat plak zaman tadika dulu..
ngeee~
gudluck utk si kakak..
(:

mamalieyna said...

apa yg membukit? kain baju eh?..hehe...eina pun samalah..minggu ni stok seminggu = 3x basuhan kena lipat...minggu ni arif byk ragam..hari bekerja mmg tak smpt nak lipat, tnggu hari minggu la..

oooh good luck tuk kakak! kakak can do it! chaiyok2x..hehe..

Redbloodsnow said...

TUH YG SYORGANYER ADE LINE TENET KAT UMAH KAN. LEH UPDATE BLOG BILE² MS JEK KTE NAK..HEHE

Fieza79 said...

ye la anak si Anis pon exam jgk stat semalam...kita jgk yg risau lebeh kan..?

ana said...

org kata tahap 6 thn ke atas yg sesuai utk pembelajaran kanak2...anak ana 5thn pun dh tadika, tapi tak push sgt!

sLEEping BEauty said...

my doter baru je dpt result akhir tahun .. heeeehe

gud luck utk kakak ye!!

aiDieNa said...

Hehehe.. itu ler yg diciterkan kat tepon semalam kan.. sabo².. dia baru tadika.. Insyaallah dia boleh kejar..