Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 9 October 2010

Dah Lama Tak Layan Picture Di Hari Sabtu



Salam..


Tiba2 rasa nak ber- new entry pulak.. hoho..
tapi nan ado citer best pun..
saje je nak menjengah ke sini


skrg umah tengah riuh rendah ngan suara anak2
Anak 2 org jer tapi cam 10 org.. ngehehehe
Mrmmm.. tapi arini bunyi riuh tu bertambah cam 20 org kot
Malam tadi abang yg dok Johor sampai
Datang beraya sempena last syawal katanya
Eh! tak jugak la sebenarnya
Abang & SIL ada convention kat UPM
Alang2 dorang bermalam la kat sini
Tu yg kononnya anak jd bertambah tiba2
Pd hal bukan susah pun nak urus..
Dok tengok kartun je dari pg tadi.. hehehhe


eh! ye ye je dok bebel nie
Masak lom lagi ni.. hoho..
K la.. nanti sambung balik la..
Lupa pulak.. ada tamu.. heheh ;D



sebekum tu.. meh layan picture kat bawah ni






tahun lepas nye pic daaaaaaa... saje je tayang sbb.. sebahagian anak2 abang ada kat lam gambo nie.. dan rasa nak wat xtvti ni je.. tapi tok leh la pulak.. so tayang gambo pun jadi la..



Note: Kawan2 p maner? saje je nyibuk nak tahu.. hoho








9 Ulasan:

ardinihumaira said...

beshnya! sejukkk nyaman :D

rynas said...

mesti sibukkan melayan anak-anak kat rumah..tambah dengan anak2 buah lagi..meriah..hari ni kemas rumah jer petang baru bawa budak2 keluar

ana said...

ari ni gi open house...pastu gi umah kawan kat sering ukay. bestnyer mandi manda...

Fieza79 said...

sekali sekala bersiaran sabtu...ari ni fieza tetiba rasa nak bersiaran...hehee gian agaknya...

Redbloodsnow said...

bestnyer mandi sungai.
lame zie x mandi sungai taw..huhu

~~*Lady Salwa*~~ said...

umah baru lagi eh... hehe

dah lama tak mandi manda kat air terjun / pantai... teringin tapi dah tak leh la pulak... hohoho

Dilla Ady said...

wahhh...cantek tu cat baru belog ena..hihihi..

beznye bermandi manda nih...

mamalieyna said...

gambar cerah tul..cantik..! bestnya aktiviti ni..

eina this weekend dok umah je, anak tak sihat + kawan2 mai umah!..^_^

eMMe said...

alahai..situdung pink tu...mcm mak budak je...comeynye....