Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 7 October 2010

Bila Tak Plan Menda Apa Nak Buat



Salam..


Dah sarapan? ker masih ada yang sedang mengejar syawal yg akan berakhir besok bagi tahun nie? Sy masih ada  3 hari hutang yg belum abis dilangsaikan selepas 7 hari telah pun berganti.. Wahhhhhhhh!!! jelas disitu. banyak hari ponteng nie.. hoho.. Apa nak buat kan!... redha aje lah.. ;D


Eh! Eh!.. bukan itu yg nak diceritakan pun.. ntah  Tertaip la pulak.. heheheh tu la bila tak plan apa nak buat.. camni la jadi nye.. menceceh sudahnya..  Tapi lately sy mcm tu la rasanya.. nak wat mende lain tapi p buat mende lain.. contohnya.. nak p minum air tapi sy p amik bakul kain.. wakakakkakakaka... tak ke lari jauh tu?? pastu jenuh dok pk naper amik mende ni? Tadi nak wat per sebenarnya? Alahaiiiiiii... parah weyh!!


Agaknya dalam kepala fikir macam2 nak buat.. tu yg jadi mcm tu kot!! Kot la kan!!!..


K la.. nak p sarapan dulu la.. sebelum mende lain pulak yg sy bebel nanti.. huhu..




11 Ulasan:

mamaaerish@eb said...

ena byk pikir la tuh... ;p

ainzuryn said...

kalo selalu lupa, bangun pg banyakkan beristighfar...insyaallah ok

Me said...

betul tue.. byk fikir.. so kita tak fokus... eden bekpes burger hehhehe... 1 more thing.. eden dh habis ganti pose hari nie raya... jgn jeles.. ngeh ngeh ngeh

LyNn HaMzAh said...

tentu banyak yang bermain di fikiran ena tu...hehehehe...breakfast apa pagi nie?

~~*Lady Salwa*~~ said...

betul la tu... kalau dalam pala kita ni banyak menda nak kena pikir camtu la jadinya...

sal dah banyak kali jadik camtu gak. paling parah lain yg bos suh wat lain yang sal buat ... hehe

tak pa, rileks... pi makan dulu, isi perut, + tenaga okey... hehe

Adlina Husaini said...

nih mesti tak concentrate, sbb tu pk lain buat lain

byk benda eh..y not sit n write then sort yg mana paling penting wat dulu

^_^

Fieza79 said...

kalo byk sgt menda nak buat mmg jadi mcm tu ena...lain yg nak buat lain pulak di buat...hehe

sLEEping BEauty said...

betul2.. mmg selalu jadi .. hehe.. byk yg difikirkan sbnrnye tu... ;)

Dilla Ady said...

penah gak jadi camtu..nk wat benda lain terbuat benda lain pulak..

sebenarnye byk sgt yg terlintas dalam kepala ni kan..

ardinihumaira said...

dni selalu jadi cemtu. sobss

Mama Hanim said...

ena byk fikir tu.. kena list down dlu kot, biasa bt cmtu lah..hehe..