Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 15 October 2010

Bebel tu Harus...



Dah tengahari lagi.. rehat yg panjang nie.. mrmmm.. tapi still dok ngadap kije2 opis yg masih banyak.. tapi nak stop demi nak bebel dulu.. hehehe.. bebel tu harussssssss.. ngeeeeeee..


Mrmm.. dalam pada tu tengah tunggu opismate p tapau KFC (kfc lagi daaa.. dah 3 kali pekena kfc nampaknya bulan nie.. mrmm) sempena besday kawan kat sini jugak arini.. Kecil2an dan kami sendiri2 je plan pun..So, tu je la leh wat sementara nunggu gaji nanti.. 


Ingatkan hari ni leh la p cuci mata kat Sogo jap.. nak cari keperluan diri yg dah nyawa2 ikan je tu lagi.. tapi tak kesampaian la pulak.. Weekend pun tok leh gak nak cari sbb hubby tak de masa.. mrmm.. nak p cari sendiri guna yg berkaki " 4 "tu ada 1 je.. huby lak yg guna so, bila huby dah guna tak de la nampaknya.. Yg berkaki " 2 " pulak.. sy yg tak sampai nak menggunakannya.. Maklum la kaki sendiri pun tak cukup inci ada hati nak nunggang sendiri.. weheheheh... 


K la.. stop dulu bebelan sementara menunggu hidangan.. nak sambung wat kije la.. pastu leh singgah umah kawan2 sat.. ;D


Daaaaaaa..



NOTE: Kalo dapat tido Pon sodap nie.. hehehe



7 Ulasan:

Ain said...

ena tak pandai bawak motor erk....

hehehe...

ain boleh bawak motor, tapi sejak kahwin tak pernah bawak, skill entah ada ke tidak lagi pun tak tau dah....

hahaha....

ardinihumaira said...

malam tadi dni makan kfc dengan baucer. seronot bangat :D

nieda said...

bebelan di hari jumaat..

psst: kfc idaman semua org.nyum nyum

ana said...

KFC..menarik gak tu, amboi mkn time hujung2 bulan nie...

eMMe said...

hurm...me tak tau nak bebel ape petang ni Ena...huhuu...bebel kat blog kekawan je, hehehehe~

Redbloodsnow said...

samalah kite kak E. Zie nyer keperluan pun tgh nyawa² ikan..huhu

~~*Lady Salwa*~~ said...

dah lama tak naik moto & bawak sendiri... maklum la, motor pun dah jual... hehe

syiok la, sana dekat ngan sogo. bila2 masa pun leh pi... tambah hari jumaat... sini ada alamanda je la... hek hek