Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 16 October 2010

Alhamdulillah.. Rezeki Juga Tu..


Amacam!! dah dengar bugdet 2011 semalam? hehehe.. Alhamdulillah.. ada gak rezeki walaupun hanya RM500.00 jadi la kan daripada tak dapat langsung dapat gak membantu anak nak biarpun tak semahal Tadika Swasta yg lain.. 


Cuti bersalin dah kompem dah 90 hari.. Syok je dengar kan!.. Leh lelama sikit berkepit ngan baby baru time tu.. Ecehwahhhh!!! cam tengah peknen lak.. eheh.. yerla walaupun bukan rezeki skrg mesti ada keinginan nak tambah ahli baru lagi.. Mana cukup 2 orang je.. Rugi la kan 2 je.. dan yg mana bersalin tahun depan tu merasa lah kan.. ;D... Tahniah!!




12 Ulasan:

eynda said...

Lepas ni ramai la yg peknen hihi..

rynas said...

alhamdulillah..haruslah org gomen tiap tahun pegnen pasni hehhehe

ardinihumaira said...

dni nak jugak 500 tu. hu

Izan Ishak said...

tahniah ena...alhamdulillah, untung jadi org gomen kan. mcm2 benefit dpt~~

umialya said...

Alhamdulillah, rezeki jugak tu

Mia Liana said...

bonus tu memang dah tentu...
extra bonus tu yang cuti bersalin....

lama betul cuti bersalin.... senang nak breasfeed nanti...

ana said...

cuti bersalin 90 hari tapi limit tetap 300 hari...jgn konpius nooo. klu baby ada prob maybe leh amik yg 90 hari tu...tertanya2 mcm mana nak tentukan cuti tu...doktor tanya ke time nak tulis MC or HR yg tanya sblm kita bersalin? hehehehehe

Hamizah said...

jom join saya,kak erna..

~aSHa~ said...

untung la ena...ada can lagi 240 hari...

rezeki kan 500 tu...asha pun syukur sgt2...

hajarus said...

tang cuti bersalin 90hr tu bestnyer... rase nak minta kejer gomen la plk.. t lau la rezeki hajar peknen leh cuti bersalin 90hr... lama tu... best2...

mamalieyna said...

tahniah...waah leh la bersalin lg ena next year..hehe..lama cuti tuu...^_^

Redbloodsnow said...

ALHAMDULILLAH...RM500 PUN RM500 LAH KAN. JANJI DUIT N REZEKI...HEHE