Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 17 September 2010

Tak Tau La Naper Pulak!!




Salam.. 



Masih sepi & lengang lagi kan! tak ira di ofis or di jalanraya.. Ramai yg masih bercuti nampaknya.. yerla alang2 cuti tu biar lama sikit kan!.. ;D sy nie kalau tak kerana cuti tak tak berapa nak banyak je gagahkan diri ke ofis.. kalau tak sy masih di kg agaknya.. tak pun berehat2 di rumah aje.. ^_^



Semalam plan ingat nak kemas rumah la kononnya.. tapi tak menjadi juga akhirnya sbb tak tahu la kenapa.. paler berdenyut2 yg amat.. sudahnya sampai ke petang sy hanya baring aje.. Masak pun ala kadar.. sy biarkan aje anak2 melayan diri dorang sendiri yg kejap baik kejap gaduh tu.. heheh



sy terus tido sebaik lepas solat isyak.. tak leh nak fikir apa.. ntahhh tak tahu kenapa.. balang biskut pun belum masih terisi.. nak buat tapi tak terdaya nak buat.. haihh!! nasib baik kawan hubby tak jadi datang beraya malam tadi.. kalo tak tak tahu la nak hidang apa.. huhu.. 



Pagi tadi pun terhoyong hayang je rasa.. ikutkan rasa nak je amik EL tapi memikirkan cuti yg ciput je tu.. datang la juga.. kat opis nie memg sunyi sepi je ni.. dah ada la yg dah sama2 kije ngan sy tapi terlalu sedikit.. Tak pe minggu depan mesti riuh rendah semula.. 



NOTE: Belum ada mood nak citer pasal raya nie.. next time la yeh!.. picture pun tak de nie.. huhu




12 Ulasan:

Ietams said...

tak cukup rehat lagi kot..

Redbloodsnow said...

Zie gak yg cuti ckit je. budget cuti utk kursus kawen n kawen tilla karang..hehe

mamaaerish@eb said...

xper... rehat dulu... ;p

Adlina Husaini said...

penat beraya eh..biasalah ke sana ke mari..

minum milo panas dalam aircond opis yg sejuk tu yer ^_^

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

orang pun masih bercuti lagi kak..hehehhe..jangan marah.. :P..anyway selamat hari raya..maaf zahir n batin...akak xbuat open house ke??

Nur Hawa Mohd Zin said...

seminggu awe berjalan jerk...arini baru terasa penat

mamalieyna said...

penat beraya niii...takpelah..next week mai lah semangat tu..sempena kwn2 pun ramai nnti ni..hehe..meriah la sket kan..ni mmg terasa lemau jer..huhu..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tul tu..
lengang je kan jalan..bes2

nape mek na? ade sakit apa tu syik penming2 je..nak bagi adik kat irfan ka??wekekke

betul tu
sy pon lom ade mood nak berblog..eheh

Ummi Eisya said...

penat melayan orang la tu..

ana said...

memang xder mood nak beraya klu kita sakit time2 mcm ni...semoga cepat sembuh

Fieza79 said...

alahai ena..sian nya lps raya dh jd cm tu plak....huhu

fieza ni makin telebh sihat...cuma mood kije je talak mari..

Ena said...

Kawan2..

ye la.. agaknya tak cukup tido & rehat lagi gamaknya.. nak suh tido je kot.. heheh