Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 22 September 2010

Sesi Bermaaf-Maafan



Sat g sy  kena attend meeting lagi jam 3.30 nie.. so, kena la wat auto publish dan yg pasti masih tak sempat nak cerita itu & ini.. layan je la gambo ni yeh!.. 


Sebelum tu.. gambo2 di Trg memg tak snap langsung masa berkumpul tu sbb tak teringat sangat2.. maklum la happy dapat balik kg kan!.. huhu..



Sesi bermaaf2an sesama keluarga (drama airmata time nie).. tapi keluarga Along sy terlupa amik pulak.. huhu.. yg adik bongsu hubby pun sama juga.. alahai.. cucu2 bersalam ngan Atok & Opah pun sy lupa nak amik.. haishhhh!!



******************************


Tetiba nak tepek gambo kat bawah nie.. tuan umah nak enterpreme lebih sikit kali nie.. hehehehe..


*
*
*
*
*


Kami bertiga pulak.. sebenarnya baju kakak utk pagi raya bukan baju tu.. sepatutnya jubah tapi si kakak mengamuk pulak tak nak pakai.. dah petang nak pulak dier pakai.. suka hati dier je.. tapi tak snap masa pakai baju jubah tu.. pastu tudung pun dah nak tertutup mata.. irfan pun moncong aje time nie sbb irfan kan tak ska bergambo.. kena lak paksa.. hehehe



&


last picture utk petang nie..




gambo kami berdua harus ado.. hehehe.. tapi cam ada yg tak kena je ngan gambo nie.. apa la gamak nya kan!.. 



NOTE: Maaf tak sempat nak buat kunjungan ke umah kawan2.. yg sempat sy singgah yg tak sempat harap di maafkan ye.. huhu.. ada peluang sy singgah jua.. InsyaAllah.. ^_^




22 Ulasan:

umialya said...

tema purple ye ena??

chugie said...

cantik gambar ena ni.. semuanye nampak cun je..

ala, sy x dek pun amik gambar sesi bersalaman.. sadis betul lah!

next year harus buat ni!

Kaseh NazLieza said...

blog sndiri kak..nk letak gmbar byk mne pon blh..eheheheh

ita cutevirus said...

huhuhuuh.. at least ade gak gambor.. ita langsung takdo.. hohohoohoh...
ramai betul pakai purple thn ni.. (ita pon purple jugek..) ehehhehe

eMMe said...

walaupun irfan moncong, dia tetap comel, kakak pun, tudung litup bagai...sweet je...

zue @ annaleeya said...

haah la ena... smp nak tutup mata anis tuh pakai tudung... akak suke pepel... tema akak 2 thn lepas..

mamaaerish@eb said...

xper nk enterprem lelebey pn sbb gambo cantek... i lioke... ;p

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

wah kaler pepel...cumelnya...

LYaFRINA said...

wahh romantiknya disamping kekasih pojaan hati...

~aSHa~ said...

cantik gambo bertiga tu...elok je kalo buat frame..yg gambo berdua tu ok je...apa tak kena nye...romantik lagi

hajarus said...

kaler purple... kita serupa la kak... :)

sLEEping BEauty said...

semua picture2 tu cantik sgt ..
ena pun cantik jew ... hehheee

mamalieyna said...

waaaaahh suweeeet...jeles ni..mereka2 bergambar berdua2an..eina gk yg lupa..huhu..

tu pic beso2..suka tengok! ^_^

Dilla Ady said...

cantiknye gambar couple tu ena..

ni pakai camera biase ke dlsr tu? cantiknye effect die..

jeles222...hihihi..

gambar kuarga tu pun cantik..sume org ade warna tema masing2 kan..sweet la..

mumyShaneQeisha said...

cantik2 baju raya ya.suka tengok bdk2 pakai baju raya,nampak comel sangat.

~~*Lady Salwa*~~ said...

amvoi, jeles lak tengok gambar yg last tu... sal tak sempat pun nak bergambar ngan hubby sal... sadis tul... sob sob

Fieza79 said...

lawa gamba2 ena..clear2..!

walo si kakak ngamok tanak pakai jubah nsb baik ttp nmpk sedondon...

ardinihumaira said...

fuhhh kak.. ayu nye.:)

~~~ kay ~~~ said...

salam aidil fitri
maaf zahir & batin
(^_^)

rynas said...

wah ena cantik baju. ehh apa cerita baju raya ena tu yer..maklumlah dah lama tak blogwalking. salam aidilfitri yer...maaf zahir dan batin.

ana said...

nasib baik baju kakak tu masih menepati tema walaupun dia tak nak pki jubah...

Nur Hawa Mohd Zin said...

pic akak berdua kat bawah tu kalu frame kan cantik kak..