Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 3 September 2010

Saje Jer Cari Penat Badan.. Heheh



Hai... 


Fuhhh!!.. penatnya.. balik dari Jalan TAR lagi.. hehehe.. Bukan cari mende pong sesaje je g memenatkan badan.. Tapi dapat juga rembat 2 helai tudung si kakak & songkok utk dak irfan.. Pastu terus balik.. Pergi ber- 5, tapi balik sorang2 sbb rasa tak larat.. Dorang teruskan misi pencarian dorang.. Ingat tak sampai dah opis tadi.. sampai juga akhirnya.. panas sangat agaknya cuaca kat luar tu.. tu la sapa suh cari penyakit kan!.. hahahah.. padan muka sendiri.. ;D


Sampai2 je terus p umah kawan2.. tapi badan lemau sungguh!.. cuba melelapkan mata.. tapi tak lelap2 juga.. naper ntahhhh.. 


Kawan2 p mana tadi??


12 Ulasan:

chugie said...

ni namanye masalah carik sendiri.. heheh.

cam best je ena ni tau, dapat jenjalan shopping hari jumaat!

Nur Hawa Mohd Zin said...

jalan TAR awe tengok sesak nye orang kak ek...lepas tu banyak sgt pilihan...rambang mata...hehe

Kaseh NazLieza said...

ahahaha...xpela kak..jumaat depan dh raya...xrasa lg puasa hr jumaat mlainkn thn hadapan...uhuuu

aiDieNa said...

Hurmmm... dok tido kat Meja opis nie jer.. giller ngantuk.. aircornd lar sejuknyer lar..

MrS. F!zA said...

balk rumah igt nk tido tp tk plk..kt opis td tido..hahaha

panas terik hari ni, kalo fza pon tk sggup nk jlan ngah bpanas bln posa ni.

ana said...

senangkan shoping time keje...bkn apa jln TAR tu klu time cuti sesak giler!

sLEEping BEauty said...

kan dah penat .. hehe sendiri cari penyakit ..

tapi best la kalau dpt jln2 mcm tu , rasa mcm satu kepuasan ..hehee

Dilla Ady said...

tak gi mane2 la ena..

balik umah borak2 ngan mak jek..

biase kalu jumaat nih kalu berjalan kt bandar..masuk keje musti cam lemau jek rase..same jek ngan dilla nih ha..

Ieda Al-Habsyi said...

hahahhaa!! ape ni cari penyakit tapi takpe, dapat gak barang, best pe jenjalan kan, penat belakang kira :)

nieda said...

ramainya yang pergi jln TAR hari ni..hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

wah, rajin terjah jalan TAR... memang cuaca agak panas hari ni...

tu la, badan rasa letih semacam je hari ni...

MAMASYAZA said...

akak pun dah lega, puas mencari tudung kaler maroon nak suaikan ngan baju, akhirnya berjumpa gak kat tesco, selesai bab tudung