Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 22 September 2010

Pusing2 Sampai Naik Pening



Salam.. 



  Abaikan tajuk yg ntahhh apa2 tu yeh!.. huhu


Pagi yg agak sleepy.. ingat nak terus sambung edisi gambo raya tapi tak sempat pulak sbb kejap lagi ada meeting bahagian.. so, selepas tu la kan.. hehehe


Sy sleepy sbb malam tadi lambat sikit "layan mata".. dok layan umah yg baru datang mood (hubby) nak tengok apa yg patut.. Ntahhh!! tetiba je hubby rajin pulak malam tadi nak betulkan frame2 yg senget benget & apa2 yg dirasanya tak kena.. sebelum nie asyik tertangguh aje nak buat.. so, kena la ada pembantu kan!.. sy la tu.. kangg terkontang kanting pulak hubby mana nak ketuk (malam2 dok ketuk2 tak sesuai sungguh!) mana nak pegang.. ;D.. budak2 pun lambat tido nye sbb sibuk nak join sekali.. udahnya kena la kerah ngan hubby suh p tido jugak sbb esok (harini) si kakak kan sekolah.. Tak lama pastu tengok2.. dah pun tido.. alahai..



Bila dah siap tu.. sedar2 je dah dekat jam 1.00am.. huhu..


Oh ya!.. Sebelum tu kan.. kami kuar jalan2 cuci mata jap malam tadi.. asalnya lepas sy berbuka pose (ganti posa) ingat nak p beraya umah kawan hubby.. tiba2 dier tunda ke malam ni pulak.. heheh.. so, memandangkan mood tak nak dok umah walaupun rasa letih badan tu.. gigih jugak la siap2 pas solat maghrib tu kuar pusing2.. saja menghabiskan minyak kete.. hoho.. budak2 suka la.. pantang di bawa keluar walaupun sekadar dok lam kete.. hehehe.. lawak pulak! ngeeeeeee..



K la.. nak ready apa yg patut sebelum masuk meeting.. so, kita jumpa next entry la yeh!.. 



Daaaaaaaaaaa..



13 Ulasan:

eMMe said...

owwwwhhhh...patotla malam tadi dok dgr org bertukang, klung kleng klung kleng...Ena la kot...hahaha!

Ena said...

emme,
heheheh.. camtu yeh! bunyi ketuk.. ;D.. maapkan la hamba ini kerana telah menggagu ketenangan malam.. uhuk!..

Nur Hawa Mohd Zin said...

owh..malam2 yang ketuk2 tu rumah akak la ye..heheheh..gurau jerk...laki ni bile datang time rajin nye tak kira waktu kan kak?

ana said...

klr mlm memang best...layannnnn

mamalieyna said...

waa sempt pusing2 memalam ye..eina kalau hari biasa, jrg dpt pusing2..huhu..

ooh meeting eh, samalah kita..ni kalo meeting lmbt habisnye..aduhaai..malas nii..

ardinihumaira said...

dni suka wat aktiviti pusing2 tu kak hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

sal pun asalnya nak puasa semalam, tapi tak terjaga lak nak sahur... terus tak jadi nak puasa... hehe

owh, dok bertukang malam2 ye... hehe. sla pun banyak lagi frame yg dok lam stor tu, belum bergantung. ntah bila nak buat...

ita cutevirus said...

mak ai... rajinnyer iwan....

Dilla Ady said...

rajin hubby ena..tapi bertambah rajin sbb ena sudi jadi asisstant la tu..hihi

☆ lieya latif ☆ said...

wah rajin ena kuar mlm...tapi syok jugak kan...budka2 hepi laaa.....lieya ni kalo ari keje mmg kul 9 lieya dah tdo ena....mia mija biase laa tak pukul 10 tak tdo.....he he he....

LYaFRINA said...

slamat bmeeting ena..

Fieza79 said...

dpt pusing2 pon dh cukop..ok la dari terus di landa keboringan..hehe

bl nk kuar gamba beraya ni...atau fieza suda ketinggalan..rasa tk da lg kan..?

Nana said...

saya tahun ni bole terlupe amek gmbr ramai...ehehe yg ada gmbr saya ngan damia je pastu ngan adik & kakak tu je