Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 2 September 2010

Pernah Cuba Tak??




Ada tak kawan2 yg guna produk simplysiti skin care?? camer produk tu ok tak??? saje je tanye ingat nak cuba.. tapi macam takut je.. sebenarnya sy ada beli trial pack tu.. tapi lom cuba2 lagi...










 
Skin Care Product

Picture sy cilok dari SINI


NOTE: Pinjam je.. Jgn saman lak pas nie.. naya kangggg!!


14 Ulasan:

ardinihumaira said...

lom penah cuba lagi sis.. tapi lipstick penah try. beshhh

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

rasanya ade blogger acik mimie fazira..cubala tanye dia..

kita guna safi balqis je dari dulu..takut nak tukor2 ehhe

~Siti Hajar~ said...

a'ah btl ckp Rose tu, sy pun pnh tgk kat blog acik mimie fazira, dia pnh try produk tu..

Officemate sy pun ada 2 3 org yg dah try, ok jgk..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Tak pernah cuba lagi... stakat ni masih dok pakai safi balqis je... rasanya yang tu je yg ngam ngan kulit muka ni.

nak tukar yg lain takut gak tak sesuai.. hehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

belum..tgk harga pada awe yang belum kerja ni masih belum mampu

Ain said...

ain pakai tia emilia jer, tak pernah lagi cuba simplysiti....

nieda said...

x penah cuba lagilah produk ni..hehe

Ieda Al-Habsyi said...

teringin nak try tapi tak mampu, uhuhuhu!

Echa said...

owhh enaaaaa... sama la kita... tapi memang rasanya nak beli jugak la sblom raya ni.... nak try bedak compaq ngan krim dia... meh la kita try nak??

ita cutevirus said...

huhuhuhhu...
sebagai peminat siti dari zaman dulu, ita rasa ena patut cuba... sebagai tanda sokongan kepada siti.. ehehheheh... kalo elok, teruskan... tp, kalo memudaratkan, elok la stop... da beli yg trial pack, cube la... rugi wooo..

eMMe said...

me gune simply siti pencuci muka yg New Age Moisture Wash, okey...sesuai dgn kulit ku..kulit mu? tak brani la nak syor kat Ena...try la...tak mahal sgt...huhu..

Mama Hanim said...

oppsss, blom try lg.. masih setia dgn mybeline.. tok ti kan duta tu dlu..hehe..

chugie said...

emm x penah cuba lg lah ena.. tp nampak cam best je kan bila tengok muka siti tu.. muka ena pun ok pe tu? dah cun cam siti dah tu.. :D

LyNn HaMzAh said...

x pernah cuba la ena...agak-agak dgn shopping complex ada jual x? leh gak try lipstick atau eye shadow...