Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 29 September 2010

Nak Jamu Mata Sat.. Hehehe



Salam..


Heheh.. Kisah tak iron baju pun leh wat entry kan!.. ntah apa2.. tapi tu la.. sy buat sbb jarang  berlaku so, kena la abadikan.. =P dan Arini dah iron baju dah.. tak comot & selekeh lagi.. ;D sbb dah beli iron baru dah.. kami biasa guna jenama Panasonic sajo.. sbb tahan lama (yer ker?).. So, hubby beli yg tu jugak la.. tapi yg dah rosak tu iron tu iron berat so, bila jatuh tu yg jd camtu.. rasanya masih boleh repair tu cuma hubby tak de masa nak godek2 lagi buat masa nie.. 


K.. lupakan kisah iron tu.. heheh..




**************************************



Sy nak tayang gambo masa Jamuan Raya Puspanita di Restoran Warisan Jumaat yg lepas ( 24/09/2010) Jom Layannnn.. hehe



Kawan2ku..
Ni Antara menu2nya


 Ni pun sama gak la.. yg sy makan time tu.. hanya sayuran kat lam soto tu, murtabak mini yg sangat sedap dan buah2 tu.. yg lain tak leh masuk sbb sy dah makan tengahari dulu.. laporrr sungguh sebelum tu.. huhu.. rugi la tak leh masuk banyak2.. uhuk!




Haaaaaaa.. sy paling suka yg nie..Cantik!!


&



 ok! dah kenyang perut.. Jom balik Opis!! ^_^
Waktu nie.. sy asyik snap gambo dorang je.. so gambo ngan dorang tak de la.. huhu


Bye... jumpa lagi next n3..



Eh!



Chop! Chop!




Mana leh tak tayang gambo tuan umah kan!.. ngeeeee






Cuma ni 1 je yg hado.. tu pun sorang2 je.. huhu




NOTE:Camni gak la kan nasib photog tak bertauliah ni, bila dok snap2 gambo owang.. sendiri yg tak ada.. tapi nasib baik ada gak seketul!.. ;D





18 Ulasan:

ana said...

sotoooooooooo...my feveret tu. wah kenyang giler ni, mknann banyak btul...

mamalieyna said...

waaaah gambo makanan...besttt..hehe..

huhu..seb baik ada gak seketul gmbr tn umah..hehe..

mamalieyna said...

waaaah gambo makanan...besttt..hehe..

huhu..seb baik ada gak seketul gmbr tn umah..hehe..

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

hehehe...baru nak tanya mana gambar ena tadi...
ingatkan ena dah berubah wajah...

Nur Hawa Mohd Zin said...

manyak menu dan suka decoration buah tu...heheh....nanti akak iron baju untuk seminggu terus..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

bagusla dah beli baru..yg lama wat perhiasan lam lemari..if leh repair bagus gak..leh guna time emergency camni kan..

besnye makan2..betul la mek na.sy pon suka tgk decoration buah tu..menarik

ardinihumaira said...

kecur air liur.. sobss.. nak mintak buahan tu sket kak..

nieda said...

sedap..food presentation buah tu cantik bangat

eT said...

tetiba rasa lapar plak...hehe

Adlina Husaini said...

tuan rumah maintain lawa ^_^
cantik susunan buah tu kan..

latest entry ina:
tutorial sushi

Fieza79 said...

wahh best nya byk makanan...mesti kenyang gilo ni...

nsb bek ada gak sekeping...gilir2 la snap...hehee

clear arr gamba..nice..psss edit pakai ape?? hehee

~aSHa~ said...

wah aktiviti puspanita..kat sini belum lagi buat tuk raya

sLEEping BEauty said...

bestnyer rumah terbuka .. mknanan semua nmpak sedap ...

Aksi tuan rumah ttp paling vogue ..! hehhee

kak ina mail said...

Tuan rumah cute je.Retoran warisan cam pernah dengar je.

zue @ annaleeya said...

meriahnya makanan.... suke tgk buah tuh... cantik jer susun...

☆ lieya latif ☆ said...

ye laa ena, cantik gubahan buah tu...sweet n romantik plak heheeheheh.....nak amik satu pun takut2 jek keh keh keh

wah menu sodap2...tapi rugi lak hang takleh mkn byk....sebab dah lunch before that...takpe laaaa.....

Kaseh NazLieza said...

bln syawal bln makan 2 ea kak...

~~*Lady Salwa*~~ said...

nampak sedap2 belaka makanan tu...

baru je nak tanya, mana gambar tuan umahnya... rupa2nya last sekali ye... tu pun sekeping tu je... hehe