Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 22 September 2010

Moh La Layan Picture Keluarga Di 1 Syawal 1431H



Fuhhh.. dah tengahari.. aduhyaiii!!.. ketinggalan ketapi sokmo la camni kan!.. apa tak nye.. asal bukak je new post ada je mende kaco.. tak pe la.. kije punyer pasal kena la wat dulu kan!.. ntah berapa kali tertangguh dah nie.. huhu..


So, harap time nie tak dak la sape2 yg dok kacau lagi.. uhuk! nak concentrate nie.. heheheh... tapi kan.. tak leh nak bebel & stori mori sangat la.. leh tempek picture je wat masa nie sbb skrg ni tak sempat la.. rasanya utk minggu ni memg tak leh nak citer2 sangat.. next week harap ok la...


Moh la layan picture yg tak seberapa sempena raya tahun nie.. Tapi photog nya ada ramai.. kejap org tu kejap org nie.. hehhehe.. main snap2 jekkk.. huhuhu..


Tapi sebelum tu.. maaf la yeh!.. gambar kecik sbb sy tak lulus lagi camner nak besarkan gambo kasi besor.. tu yg gambar seme cam tak puas je tengok!.. huk huk huk



Family Along (sulung)




Family Angah (ke-2)




kami ke-3 (Alang)




Family Achik (ke-4)



&




Keluarga Besar Hubby (yg Bongsu dok sebelah MIL tu)
Jumpa sy tak kat lam tu??? huhu.. sadis jekk tengok picture nie.. irfan tak nampak lgsung pastu sy pulak cinonet je kat celah tu.. si anis beria2 menangis time nie sbb tak nak amik gambo (sepupu dier elok je dok kat depan tu) abis tudung sumer di campak nyer.. tu yg sampai hubby pun salah tempat sbb dah gewammm ngan dier.. patutnya duk belakang sy.. huhu



NOTE: Sy sendiri tak puas tengok gambo nie.. kena p belajar kat tutorial yg Mamalieyna buat la nanti.. ;D
&
Ada entry penyambung la lepas nie..  =P






14 Ulasan:

MrS. F!zA said...

cantiknya tema along..pink! fink! memang manis je semuanya bila pakai kaler tu..

LYaFRINA said...

part best!!
potrait family..
rasa nk ulang semula j waktu tu kan..


**fikir2 thn dpn nk kaler purple plok...

~~*Lady Salwa*~~ said...

waa, syioknya... ada gak kenangan masa raya ye...

tu la pasal, tersorok lak dak irfan tu... tak pa, next time sure dia dah pandai dok kat depan cam sepupu2 dia tu...

Ain said...

cian irfan, kaki jer nampak terjuntai....

chomelll si kakak pakai tudung...

hehehe...

mamalieyna said...

ok dah ni..pic clean n clear..jelas mata memandang! ^_^

oooh suka gk kaler tema along tu...fink! cunlah! ^_^

ha'a la pic beramai2 tk nmpk sgt tn rumah ni ngn anak2..huhu..tkpe jnji gambar family ber4 ada!

*eh apsal family no.4 lg anak byk dr family no.3?..hehe..

zue @ annaleeya said...

suker ar tgk tema pink tuh... thn dpn wat tema pink jgkla....

bestnyer klu ader family besor gitu... mana gambo family ena kt ganu??

ita cutevirus said...

ada jugak gambar... ita langsung takde.. huhuhuhu

Fieza79 said...

gambo dah lawa...cunn sgt..tapi kalo besor kan sket mesti lagi gempak..!

eMMe said...

Ena, me nak shoutbox kat blog ena, tapi tgk shoutbox tu cam kecil, n ade sum tulisan takleh dibaca habis,

cantik gambar2 yg ena edit tu? edit kat ner? leh tak ena bgtau me: emme81@gmail.com, plsss...tq...

☆ lieya latif ☆ said...

lieya suke pic family along tu ena...lembut jek gitu...ye laa tema pink kan....sgt gojes okey!!!

tema ena pun lagi beribu2 lemon lieya suke..sebab tema purple...same tema ngan lieya heheeheheeh.....

Nur Hawa Mohd Zin said...

meriahnye...semua adik beradik akak balik ke?

chugie said...

cantik2!!! ena, tersepit lah.. sian! kecik molek je ye..

aiDieNa said...

Heheheh.. terbayang kegeraman muka si Iwan kat gambar nie.. mmg sadis lar gambar nie.. :)

mizz sue said...

sudah baca entri ni jom join http://suhaidasupalio.blogspot.com/2010/09/peraduan-memori-di-pagi-raya.html