Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 29 September 2010

Mau Semuanya.. Boleh?????



Berpuasa pd bulan tak poser ni.. terasa mencabar la jugak sbb time bulan ramadhan hanay tengok je menu2 kat blog2 masing tapi skrg life depan mata siap ngan bau2an nya.. hehehe.. cam budak2 pulak.. ;D .. yerla apa taknya.. asal time sarapan je kanggg terbau la nasi lemak la.. kopi la.. tapi tak pe.. awal lg.. pastu tengahari baunya mcm2.. sbb mcm2 menu ada.. so, sabar je la kan.. nasib baik lom tergoda lagik.. heheh.. 


Semalam, nampak KFC kat blog Mamalieyna @ mama ayep tu, pastu tadi pg nampak Pizza kat blog Mamasyaza.. pastu tadi ternampak la pulak Kenny Rogers kat Blog Zie aka Redbloodsnow!.. wuhuhuhu..  dan  dan tu rasa nak makan semua tu.. 
keh keh keh!!!



Bihun Tom Yum!! 
Menu petang semalam.. 



NOTE: Petang nie nak makan apa lak kan!.. Ikut nafsu mata ni nak semuanya... hoho..



13 Ulasan:

ana said...

wah rajinnyer...balik keje terus buat bihun tomyam, sempat lagi tu.

Echa said...

buat sendiri ke.. rajinnya.. penuh ayam tu...

mamaaerish@eb said...

wah cam best jer... ;p

eMMe said...

me buat nasi tomato malam tadik...sedap ke tak sedap, belasah je la...hehehehe...

chugie said...

ini lah die nafsu org berpuasa.. nanti time berbuka, sure x bleh nak makan semua.. :D

~~*Lady Salwa*~~ said...

Akak,

Asalnya sal pun nak posa hari ni. tapi pagi tadi tak bangun sahur.

Dah nak dekat tengah hari pedih giler rasa perut nih... baby pun dok gerak2 je...

Last2 orang azan zohor sal dah berbuka... hehe. tak tahan daulat tul... keh keh keh...

Bai said...

hari ni saya tak pose. so boleh enjoy makan kejap! hehehe. esok sambung

ardinihumaira said...

dni baru dapat puasa sehari pastu dni bercuti. hehe.. besok baru leh mula agenda puasa

MrS. F!zA said...

hri keje tk lrt nk buat tomyam setakat sup blh la.hehe

umialya said...

hari ni lak masak apa??

hajarus said...

nyam.. nyam... tergoda hajar...

rynas said...

mmg gitulah poser semuanya teringin tau

MAMASYAZA said...

sabaqqqq, sabaqqqqq, posa dibulan tak posa mmg menguji kesabaran