Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 23 September 2010

Masam Manis



K la.. lupakan cerita surat cinta tadi tu.. betul kata kawan2 jadikan pengajaran tapi tu hubby sy la.. harap2 pasnie beringat sokmo.. tapi buat lieya, sebenarnya bukan langgar lampu merah tapi??? mrmmm.. tak pe la..


Moh la layan wajah masam manis si kakak & adik di 1 syawal.. hehehhe.. masih dengan citer2 1 syawal la sy nie.. ;D yer la.. nak taip & bebel panjang2 citer tok leh lagi nie.. mcm n3 sy sebelum nie la.. kena tunggu next week.. this week hanya leh tayang2 aje.. ni pun dok menyelam sambil minum air.. tangan menulis mata dok tengok pc.. wakakakkaka.. sambil terjengah2 umah kawan2.. sebelum tu, kena la jengah umah sendiri dulu.. =P


Layankan aje la gambo nye... 



Kakak yg masih lam mood merajuk pg tu.. bukan apa.. dier tak suka pakai baju kurung, jubah apatah lagi.. nak2 dah tahu ada baju T-shirt yg dier suka.. tapi akhirnya sarung semula tudung tu.. jenuh pujuk! tak layan punnn.. uhuk!!!





Haaaaaaaaa.. senyum pun.. kan manis tu.. ;D.. lepas abahnya cucuk pinggang nya dan main cak cak.. baru la nampak kakak sengih! keh keh keh!!.. tapi still senyum malu2 meow... sejak bila plak pemalu ntah anak dara nie.. ;D

Psssttt!! perasan tak, gigi si anis tu.. dah cam  citer "Halimah Jongang"...  gara2 still isap jari bila leka & tido.. tak tau nak wat camner lagi dah.. dah bgtahu dier nanti gigi jadi cam citer Halimah Jongang tu.. dier tak nak sambil tarik tangan tapi kejap je la.. pastu buat balik.. mrrmmmmm... 





&




yg pulak tak lepas2 ngan botol susu nya tuhhhh!!



NOTE: Baru ada 2 anak nie.. rasa mcm ada 10 org je.. ragam mcm2.. tapi kalo baik bebenor.. diam je.. kan risau pulak kan!.. ngeeeee



16 Ulasan:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alor..msm mencuka majuk ekekke
tapi lepas tu senyum manis

tol tu mek na
budak..kalu diam pelik la pulok ehhe

Fieza79 said...

aduhh muncung bangat la si Anis tu...nsb bek layan pujuk...nape tu pagi2 dh muncung tu ena...??

ala..mmg Anis fieza pon mcm nk jongang jgk...tu la sbb puting susu...skrg ni pom msh nmpk sket kejongangan tuh..hehe

MRS. K said...

hadif pon isap jari.. isk..isk.. bila nak benti agaknya ... kang jadi halim jongang pulak... hiks

sLEEping BEauty said...

muka muncung si kakak tu sangat berharga ... hehee

chugie said...

si kakak tu merajuk sebab kena paksa pakai tudung ye.. heheh:D

nampaknye kalau anis still isap jarinye, kena lah siap2 kumpul duit pakat besi kat gigi ye..

~~*Lady Salwa*~~ said...

merajuk betul si anis tu ye... biasa la, budak2... hehe

cantik gigi irfan... senang tak nak gosok gigi dia? faris kadang2 senang, kadang2 jenuh dipaksa... hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alolo...cutenya kakak uat muka muncung gitu..heheheheh....memang kan kak..ada anak nie memang feel dia lain skit....

aiDieNa said...

Baru dua.. ini tiga.. sama lar perasaan kita tuee.. hehehe

Ada bingit.. tak ada kosong dan sunyi.. itu lar penglipurlara saat suka dan duka..

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh ...majuk rupenye...tapi tetap kiut..sejuk tgk pic anis bertdg hah....anak dare sapelaa nie.....borang dah kuar?nak isi cop wat menantu keh keh keh

eMMe said...

me senyum je baca kisah anak2 org nih....hehehehe...

mamalieyna said...

manis senyuman anak dara n anak teruna ni..^_^

alaa tak jongang sgtlah! cun jer tuu...

Izan Ishak said...

cantiklah ena gambr2 tu semua...manis betul kakak bertudung n ketawa lepas kena geletek ngan abah dia...
adik pun comeyyy sgt~

ana said...

nasib baik 2anak sepasang...klu semua lelaki runtuh rumah hehehehe

MAMASYAZA said...

kakak memang sooo cute
adik la...dah jadi handsome boy
akak pun selalu sgt merungut kat en. abah, baru ada 3 anak dah rasa cam jaga 10 owang anak
dok terpkir macam mana la MIL akak boleh jaga 10 owang anak..huhuhu

rATu kEBaYA said...

suka tgk si adik masa senyum sambil hisap botol susu dia.. comel sgt

~aSHa~ said...

pandai abahnye pujuk anak dara..mesti abah dia pandai pujuk umi dia kan...ehhheheeh