Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 24 September 2010

Makannnnnnnn!!! Hoyeeeeee!!




Heheheh.. mcm owang tak pernah makan pulak tajuk n3 tu.. heheheh


^_^



Petang ni.. sat lagi jam 3.00 petang kami kat sini Ahli Puspanita ada jamuan Aidifitri.. hoyeeeeee!! makan lagikkk!! tapi pewut dah kenyang nie.. tak pe kita bawak pewut ke-2.. wakakakakka..



Bulan lepas, bulan kita berlapor disiang hari.. bulan ni kita makan sampai ke time tido.. hoho.. So, sendiri mau ingat la kan kalo dah naik sana sini.. Tapi seelok2nya makan la secara sederhana..Badan sihat & hati pun sonang.. ;D Nak wat kije pun tak la lemau sangat.. Maklum la kalau pewut dah keyang sangat tu mesti cam ulor sawa jekkk.. ;D



Selamat Menghadiri Rumah Terbuka di Maana saja.. & Selamat berhujung Minggu 

^_^



NOTE: Entry auto publish dah time nie.. ;D




7 Ulasan:

~~*Lady Salwa*~~ said...

owh, makan2 lagi ye... bestnya...

selamat berhujung minggu jugak ye...

ana said...

memang tak terlayan open house ni kan...yg penting mkn kena berhemah, betul tu.

~aSHa~ said...

selamat mengenyangkan perut...turn asha nak buat maybe isnin atau selasa...

rynas said...

selamat menjamu selera. alah ena kecil molek jer tak per makan banyak2...hehhehhe

Atan Athen said...

saya baru je berjoging membuang lemak open house...hahaha....

rATu kEBaYA said...

wow.. best makan2 ni..

Nana said...

sana sni oen house kan selagi blom abes syawal makan makan & makan