Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 21 September 2010

Maaf Gambar Tak Clear! Uhuk!!



Hari ni.. layan gambar 2,3 kerat dulu je la yeh!.. 
Seyes.. memg ni je ada lam hp..
Gambar pun tak clear.. huhu..
Lain2 kena tunggu sy amik ngan hubby
Tu pun hanya di hari pertama Syawal aje


Layan je la ye kawan2.. huhu



Ni pulak jd baju raya..huhu.. baju yg betulnya masih tersadai tak ber-alter.. kena tunggu raya haji pulak la gamaknya tu.. alahai.. Nasib baik leh matching ngan baju melayu hubby & kena ngan theme nye.. heheh.. sy rasa kecut sikit (sikit je) time nie.. ker sy yg ferahsan.. ekekeke.. tapi time ni turun 5kg.. skrg???? hehehe.. dah naik balik dah 2kg. ;D


&



Hubby pun sama.. turun 3 kg..





Aikkk? baru nak senyum?? alahai.. tak aci nie.. & sungguh teserlah gambo ni sangat blur.. nasib baik irfan dah interprem tadik.. huhu..
Mrmm.. hubby tak sempat nak beli sampin.. so, redah je pakai kain pelekat.. keh keh keh!!





NOTE: Mana gambar si kakak? huhuhu.. Memg 1 picture pun tak leh snap gambar dier .. sungguh wat pangai dier pagi tu.. tapi lam kamera hubby ada.. InsyaAllah.. esok sy upload.. So irfan juga la yg untung... dalam susah nak snap tu.. tetap dapat gak snap walaupun kualiti gambar sangat la kureng.. tapi si kakak? uhuk!




29 Ulasan:

MRS. K said...

saya ni memang hantu pepel.. tapi tak penah tepikir nak buat theme pepel...huhuuhu

MrS. F!zA said...

kak, masa pi beli baju melayu naman ritu mmg dh pilih pepel kompom pepel sbb bju raya kebetulan ada 2 kaler pepel n pink pon ada.. tp sebab size darwisy tak de tu yg amik dark pink..ekekeke

cepatla nk tgk kalo ngn kamera hubby msti cung ni..

Kaseh NazLieza said...

sedondon purple ea kak..

Amni said...

Irfan tu macam akak laa... comel!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

adui...kakak ..kakak..susah gak ye if depa tamo amek gambor
rafiq pon menten 10 minit je
pastu ngamok2,,haihh

lawa la kaler pepel ni..i like..:-)

ardinihumaira said...

kak.. dni jelas akak slim... huuu nak tips kak.. dni gemokkkk sngat pas raya. sobss

Nur Hawa Mohd Zin said...

akak cumil sangat..baju akak cantik..hubby akak memang nampak perubahan..sebab dulu agak berisi...eh tapi suka sangat gmbr akak yg sorang tu...

nak jadi kakak angkat boleh..heheh..gedik..just kidding kak

chugie said...

amboi.. kecik molek je ena ni ye.. cantik color tema raya awak na.

Ain said...

ungu warna kesukaanku jugakkkk....

manis dan kecik molek jer ena ni, awet muda sokmo kalau gini....

hehehe...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tema pepel yer..
i nyer thn lepas dh pepel, thn ni takde tema.. hihihi..
yup, siyes,sweet sgt.. ayu ghitew..

☆ lieya latif ☆ said...

comelnye ena...cam anak dare gitu...pepel yeak..same ar kite....hik hik hik.....

aiDieNa said...

Tema asal kaler aper?? Sib baik leh masuk kan.. hurmm.. gambar sefamili tak dak kaa??

Ieda Al-Habsyi said...

amboi ena cam bdk pas spm :) heheheh

mamalieyna said...

takpe baju tu nmpk berseri2 cam baju raya gak..hehe..

seb baik match kan..^_^

tak sbar nk tunggu pic tu esok..lalala..

Dilla Ady said...

alahai ena ni cantiknye la..cam anak dara la..

tapi tu la..kurus sgt la..cam sekeping jek tgk..tapi takpe..tetap cun..

baju ni baju lame ke ena?cantik jek baju nih..kalu baju ni baju lame da cantik camni..baju raye ntah camne agaknye kan..hihihi

~~*Lady Salwa*~~ said...

walaupun bukan baju raya, tetap nampak cam baju raya..

betul le, akak nampak kurus sket dlaam gambar tu...

nasib baik matching lak anak beranak ye...

tak sabar nak tengok gambar akak berempat lak...

Echa said...

perghhh.. cam anak dara laaaaa.. memula tengok tadi.. tak perasan tu ena.. nampak cengkung sikit la...tapi tetap cungggg...

Adlina Husaini said...

awat cheq kuruih sgt nih..posa eaa..

takpa, la ni makan byk2 bagi naik lagi ^_^

*suka sgt kaler purple and raya kedua kami theme purple juga hihi

~aSHa~ said...

matching apa kaler korang...
anak2 asha pun gitu la..kalo ada mood, jadi la gambo..cuba kalo time takde mood..suh posing2 elok2 pun mcm2 hal dia buat..ehehe

♥♥syahadah♥♥ said...

cantek la purple..biasalah budak2 . klu leka main mana nak ambik gambor..

LyNn HaMzAh said...

lynn x sempat lagi nak buat entry raya...huhuhuhu...bz sokmo nie...

LYaFRINA said...

WAHHHH.. CERIANYER ENA...

**nanti pic y dlm dslr hubby konfem cantik2nya.. n hasilnya sgt2 puas hati kn.. xsabo nk nengok ni

ana said...

kain pelikat pun ok jd sampin...trend tu hehehehe

hajarus said...

akak nampak kurus la... jelesnyer.. ker akak mmg kurus orgnyer... :)

IdzaLia said...

ungu ni mmg menyerlah kan..
cantik akak pakai warna ungu tu.. ;)

Ena said...

Kawan2..

thanks atas semua komen yg ditinggalkan.. yerla baju lama tapi baru sekali pakai je.. hehehe... pastu baju baru yg tak sempat dipakai tu pun tak la cantik mana sekadar memenuhi theme aj.. sama ngan color baju melayu hubby je.. heheh..

Tnag kurus tu yela.. tak sihat seminggu last puasa sampai la ke raya.. selera makan pulak dah jatuh merudum sejak puasa lagi.. tu yg kerempeng je.. tai skrg dah naik 2 kg dahhh.. ;D

Fieza79 said...

lawa gamba ena...cunn dan beseri seri...!

Nana said...

cantik nye...kale pepel i like!

sLEEping BEauty said...

ena sangat cantik .. masyukkk dengan kaler pepel tue !!!