Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 8 September 2010

Kawan2 pun Half-Day Juga ker Arini?



Ramai yg ambil half - day hari.. kat sini pun sama la.. yang bercuti tu iyerlah kan.. sy ni kalu ikutkan rasa nak gak join sekali utk amik half-day tapi tak pe la sbb smlm dah MC.. sy lom pulih sepenuhnya lg pun nie.. tapi lebih ok dari semalam.. harap ok terus la sbb sy tak buat apa pun lagi nie.. Dah tu, esok hubby kena kijer la pulak! nasib baik turn raya kat sini.. kalo turn kat kg sedangkan hubby masih kena kijer sehari sebelum.. maunyer sy nangis tak berlagu dah.. yerla malam raya baru nak balik kan.. sedih tu.. huhu..


Raya ke-3 baru kami akan bertolak balik ke kg sy pula.. tak sabarnya.. ;D





10 Ulasan:

Nur Hawa Mohd Zin said...

HQ dah half day kak..tapi kat melaka ni tak..waaa...kena tunggu sampai habis waktu kerja

mamalieyna said...

kalau cuti tahun byk lagi, sure eina 1/2day gak today ni..sbb semangat dh melayang jauh ni..tp sbb cuti non-ado dah ni..habis licin..hehe..

*oklah tu boleh balik raya kedua2 belah pihak..eina ni, tak dapat lah..kalau sblh sini, sini jerlah..sana, sana jerlah..cuti bkn byk pun...perjalanan utara-selatan..huhu..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Sama la ngan sal ni. Ingat nak amik half day tadi...

Tapi bos tadi pergi ziarah org meninggal. Tak sempat nak mintak kebenaran dia tadi...

Sampai sekarang ni dia tak balik2 lagi office... Nampaknya, kena la kerja jugak sampai ke petang... huhu

Fieza79 said...

fieza pon kena stay smpai ptg..sok kije lg...huhu mood dh takda menda...

fieza amik cuti stat raya smpai la khamis dpn...

Nana said...

arini keje lagi mcm bese
esok pon sama juga xde half day
company kedekut hehehe

eMMe said...

Ramai yg bercuti n half day ari ni
tidak pula bagi saya, keje masih lom selesai, tapi ari ni last keje, malam ni gerak balik Perak, jumpe lagi after raya Ena, Salam Aidil Fitri Maaf Zahir & Batin.

LyNn HaMzAh said...

kononnya lynn pun nak amek half day tp x berani nak minta dgn boss...hr nie dia mcm serious jer...huhuhu...

kg ena kat mana?

ardinihumaira said...

dni cuti dari minggu lepas. :D

MAMASYAZA said...

akak dah start cuti pun ari ni. nak kemas umah, tu pun tak kemas sesgt, asik membuta ja ngan anak2 hehehe

chugie said...

siannye ena.. ambik cuti je lah na.. tak kan lah dorang tak paham yang kite nak beraya.

Ape pun, jangan sedih2 k.. balik kg hati2 nanti tau!