Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 27 September 2010

Irfan jer Yg Interprem



Hari ni masih dalam mood di awal raya.. Maksud sy tu sebenarnya mood ENTRY daaaaaaaaaa.. heheh.. yerla owang dah sampai ke bulan sy baru nak tengok bulan guna teropong... huhuhu... eh! apa kena mengena anak bulan ngan entry nie ena oiii!!.. ;D


Tak la.. ni saje nak abiskan gambo2 masa kat kg aritu.. gamba dak irfan sowang jek pong Di La Hot Spring, Kg La, Besut pd raya ke-4.. layankan aje la.. hoho..



Irfan yg tak nak kasi kat owang  lain juice mangga tu.. mcm abis je nak minum sowang2.. dah la mashammmm.. haihhhh!!.. Susah tul nak dapat gambo muka pandang camera.. adoiyaiiii!! tapi tak pe la.. ;D


&



Owang pakai sbb nak tengok kat lam air.. dier pakai kat daratan.. wakakakkaka... pak ngah belikan utk semua anak2 buah yg menjerit beria2 nak kan pelampung yg mcm2 bentuk tu.. sudahnya yg ni je dorang dapat.. kami pulak tak koser nak beli sbb kat umah dah ada 1 sorang pun.. elok lagi.. tapi takkan nak  bawak balik kg kan!.. barang sedia ada pun dah penuh!.. 


NOTE: Maaf ler.. time nie memg maleh sungguh nak snap2.. tu ada gambo dak irfan je sbb dier je yg dok berkepit.. pastu abah dier layan p main air bukit yg sejuk gila.. masa p main air  kat kolam panas bhg atas sy tak ikut sy dok je nunggu ikan bakar/barbeku kat tempat kitrg lepak.. Lg pun last year (tiap2 kali balik kg selalunya akan p sini tak pun sekali setahun) jd gambo last year dah pernah tepek dah.. tu yg bertambah2 maleh nak snap.. hoho..



17 Ulasan:

☆ lieya latif ☆ said...

tu la kan ena...biase budak2 camtu ar, payah nak share....heheheeh mcm mia mija laaa...kedekot tuh....tapi sah2 tak abis pun heheeheheheh...

amboi siap bergoogle hah....mauuu berenang nieh....

mamalieyna said...

dak irfan je..mana dak2 lain..?..hehe...sukenye irfan..alaa balik kg baru ni takdan nk pi main air bukit!

MrS. F!zA said...

sonoknya ank dh besar leh main air..tingin gak nk bwk darwisy pi pool..hehe

ardinihumaira said...

dni nak main air gak :D

Nur Hawa Mohd Zin said...

dia nak masuk kolan..tapi mama nya bawak pergi tempat lain.heheh

Fieza79 said...

haishh nape maleh snap2 ni ena..kata blogger tegar...hehe gurau je ena...

sonok ahh Irfan dpt men air...Irfan fieza kalo jumpa air..tk kira la pool ke..sungai ke kira nk terkam je..huhu

nieda said...

bdk2 mmg camtu, taknak share. lama2 nanti oklah tu

sweet pic

umialya said...

abis tak dia minum tu??

zue @ annaleeya said...

irfan jer interprem???? yg lain mana???

akak pnah gi la hot spring tu.... mesti skrg dah cantik kan tmpat tu...

yunz_02 said...

comel giler la irfan duk gelak kekekekek..

chugie said...

irfan teruja tu tengok bende tu.. tak dpt tengok kat laut, kat daratan pun jd lah.. :D

eMMe said...

comel irfan bergoogle...wajah keriangan senyum n gelak tawa irfan...

aiDieNa said...

Kita kekecik tu macam tu jugak agaknya.. hehehe.. budak² nie kadang² cermin mak pak sendiri.. sebab tu sokmo suh dorang buat perangai molek².. tapi kalau tak jalan jugak.. pejam sebelah mata jer larr...

~aSHa~ said...

tak pernah pg situ lagi....mesti seronok kan tmpt gitu

~~*Lady Salwa*~~ said...

wah, syioknya makan2 sambil mandi manda ye...

faris lak dah pandai tengok kamera bila org nak amik gambar sekarang ni.. hehe. tapi ummi dia lak malas nak snap2... :)

Mama Hanim said...

cute sgt irfan..

Izan Ishak said...

comeyyy sagt lah irfan ni ...
pandai ye dia takmo share air tu ngan org lain...