Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Sunday, 19 September 2010

Entry Bebel Yg Tak pernah Abis.. hoho



Salam..


Semalam seharian tak ber entry sbb malas & hati yg panas.. huh! raya2 pun panas hati (parah dah gamaknya hati nie).. Haihhh!! tak sesuai langsung!! tapi tu la hakikatnya..



Tapi hari ni ok.. sejuk je.. sesejuk air hujan yg turun di pagi hari.. ;D dan harapnya sentiasa sejuk la biarpun cuaca dah bertukar panas nanti.. sakit wooo bila kat dalam nie sakit.. mrmmm.. k la.. lupakan kisah tu.. huhu..



Kawan2 kemana arini? memandangkan semalam seharian di rumah saja, InsyaAllah hari ni.. nak memenuhi undangan ke Majlis Perkahwinan dan Open House.. Tapi pagi ni nak p jalan2 isi perut dulu la.. Yerla sementara hubby tengah free tu kena la manfaat kan.. ;D minggu depan dah start kijenye tu kanggg tok leh la nak merayap lagi.. huhu.. 



K la.. bebel tak abis2.. anak2 dah bangun nie.. nak siapkan dorang jap.



Daaaa..



NOTE: Kawan2 dah sarapan ker? Ada yg dah buat Open House? ;D







13 Ulasan:

LYaFRINA said...

Wowwww.. bestnyer minggu depan baru start kije.. mmg cuti secuti-cutinya la ena...

lya dh start keje.. aiiii... mood mmg malas2 tahap gaban lg ni..

kakpah said...

jangan bebel bebel.. nanti cepat tua hahaha..

MAMASYAZA said...

akak dah start keja ari ni, tp ofis masih under construction, sakit jiwa, penuh debu

Hamizah said...

oo seronoknya beraya..

ardinihumaira said...

jelesnye.. dni dah ado kelas hari ni. hu

~~*Lady Salwa*~~ said...

Jangan panas2 akak, rileks2...

Sal ni pun tengah dok pikir, nak wat open house ke tak... hehe

mamalieyna said...

issh apa yg memanaskan hati ni ena?..sabo2..bulan baik ni..hehe..

*ooh cadang2 nk wat open house gak ni, tp taktau bila,,wat kecik2 jerlah kot, nnti dtglah ye..hehe..

Fieza79 said...

ena..raya2 tak baik panas2 ati...panas pon kena bt2 cool je...hehee

btol la byk undangan open house dan majlis kawen ni...pegi satu dua je...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

lorrr panas hati plak..heheh..taun nie orang xdapat nak pegi open house raya la...huhuhu sedey2..

Adlina Husaini said...

salam ena cayang ^_^

dah masuk opis ke? ades keja bertimbun ni..cover cuti lama..

ana said...

ana tak buat open house...sepanjang bln raya ni hari2 open...:)

Dilla Ady said...

hai ena...kebizian sedikit sampai tak sempat nak jengah kt sini..

salam lebaran tuk ena sekuarga ye..

hmm..raye nih memang kaya makanan kan...bertambah2 bulat la dilla jawabnye..huhuuh..

oyenks said...

sedang buat apa?
Sedang bekerja tapi sempat blogwalking hikHik!