Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 1 September 2010

Dah Masyuk ker Arini???




Kawan2 yg kije kat gomen, camner?? dan masyuk kan arini.. Eh! cam banyak benor lak perkataan masyuk tu.. hehehhe.. yerla membantu la juga tu kan!.. Nampak gayanya cerita & khbar angin di sini yg mengatakan 2 kali bayar tu memg khabar angin semata la.. sbb dah kompem dapat full.. Alhamdulillah.. leh la simpan kegunaan after raya pulak kan!.. maklum la gaji lepas dah tinggal nyawa2 ikan dah tu.. ekekekke.. tak pe yg penting jgn sampai balik kg dah tak leh nak balik KL semula sudah la.. hoho..



NOTE: Yg Tak Kijer Kat Gomen Pun Dapat Juga kan!.. Lagi Masyuk!! Alhamdulillah.. 



20 Ulasan:

eMMe said...

sgt2 bersyukur....ena, kite nak YM dgn Ena laa...tak syok la komen2 kat blog...takot ade yg terasa...

Ena said...

## Emme,

ala.. kami kat sini tak leh YM la pulak.. dah kena block.. huhu

wahida said...

alhamdulillah...boleh simpan utk pas raya ni...

eMMe said...

alaaaa...imo.im? pun tak leh ke? huhu...takpelaa...bosan ni, takde teman bersembang...

zura@iwan said...

wahh dpt dh ke bonus utk gomen rini? bestnya....
km x gomen x de bonus pon...huhu

eT said...

xdpt lg..huhu

Dilla Ady said...

hmmm....tak tau lagi tahun nih bos nk bagi bonus ke tak...doakan ade ye ena...

Singgah Ke
LIFE JOURNEY DILLA-ADY
Kurang Hasam Boi Sungguh La!

suamihanyisterizuki said...

erkk, xdpt lg la..huhu sedey....

xper la xde rezeki kot...

**hrp2 dpt pas raya, bkn gomen nih hehe**

Nur Hawa Mohd Zin said...

boleh shopping sakan...heheh...tapi tak leh shopping sakan gak kak ek sebab lepas raya nak kena spend jugak..

~ kak awe ada tag contest utk akak...tarikh tutup hari ini ~

hajarus said...

alhamdulillah... rezeki tu kak.. ;d

Adlina Husaini said...

owh dah masuk eh hari ni?
alhamdulillah..

mamalieyna said...

enaaa....eina happy tuk en suami jerlah!

frust tuk diri sndiri..huhu..sbb this year eina tak dpt, sbb company ni practice, level support n below je ada bonus tuk raya! eina kan dh up sket baru2 ni..hukhuk..so, tak dapat lah! keciwa..hukhuk..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ye ke dah masyuk??? dok check lagi

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestnya dapat bonus raya...hehehehe acik ina..amani mintak duit raya.. :P

~~*Lady Salwa*~~ said...

ye ke akak... patut la tapak tangan kanan sal gatal2 je malam tadi masa dok sembang2 ngan hubby sal... hehe

baru je sal kata kat hubby sal, 'esok nak masuk duit raya kot, dok gatal2 je tapak tangan kanan nih...'... kebetulan lak... hehe

Nana said...

wah beznye dpt bonus ek..eheheh saya tlg tumpang en somi je..tp wlpon saya bukan gomen saya pun tgh tgu masyuk arini katanya ada bonus...heeeee

~Siti Hajar~ said...

bestnyer org gomen dah masyuk, kami ni xde la lagi, tp isyaAllah ada la sblm raya ni..hehe

Smga MIL akak cepat sembuh yer..

Ain said...

gaji pun takdak lagi ni ena...

uwaaaaaaa.....

☆ lieya latif ☆ said...

tu laa ...syukur sangat2 ena...leh wat gune time lepas2 raye heheeheh....

Ena said...

Kawan2,

Alhamdulillah.. rezeki nak raya kan.. leh la top up mana2 yg kurang..
buat kawan2 yg belum dapat tu.. tak pe InsyaAllah.. ada rezeki yg lain ker kan!.. ;D