Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 3 September 2010

Citer Terkini




Thanks buat kawan2 yg doakan utk Anis kat entry tadi tu ye.. 
;D




===============================




Citer Terkini pulak tapi bukan pasal Anis.. tapi berkenaan MIL




~ Tadi MIL call dari wad.. katanya dah boleh keluar wad petang nie.. itu pun lepas MIL pujuk doc utk keluar dulu kalau tak kena tunggu lagi sampai Isnin.. Kesian kat MIL... risau la tu.. nak raya kan!.. dah tu FIL sorang2 je kat umah.. anak bongsu nya pulak kat Poli tengah exam.. yg lain semuanya dah berkeluarga.. Nasib baik SIL dok dekat ngan umah FIL.. leh jengah FIL selalu.. Hubby pun tak dapat nak jenguk selalu.. Tapi hubby call dengan kerap.




~ Buat masa nie tak tahu lagi apa punca kenapa kuar darah aritu.. (leh baca citer kat Sini)  sy pun tak dapat perkembangannya.. tadi pun tak leh nak cakap lama sbb MIL kata tiba2 pening mcm nak pitam pulak.. Tapi MIL tak nak cakap ngan doktor sbb takut dokter tak kasi kuar pulak.. Esok MIL kena p check up semula.. mcm2 ujian datang dedekat raya nie.. tak pe.. sikit aje ni sbb ramai lagi yg tak dapat beraya kerana ujian yg lebih berat dari kami..





3 Ulasan:

Bai said...

mudah mudahan semuanya ok k kak..

sLEEping BEauty said...

alhamdulilah ..
Nak raya dah nie, kala boleh tak nak sakit2 kan ena ..hehee

Fieza79 said...

aduh nak raya pon rasa tak best je kalo mcm ni...mintak2 la MIL takda yg serius...cepat2 semboh...amin