Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 6 September 2010

Bos Dah Bagi Green Light Nie.. ^_^




Makin merah dah muka nie.. mata pun berair je dari tadi.. Ada yg ingat sy nangis.. huhu.. Kebetulan tadi big bos tanya pasal urusan kijer.. sekali dier tengok muka & dengar suara sy terus dier cakap naper? tak sihat ker? lahai naper datang kijer? balik je la.. rehat kat umah.. hoho.. 



Tapi nak balik camner? hubby kijer susah nak keluar.. skrg pun baru kul 11.00.. nak naik tren tak larat pulak.. u la tadi degil tak nak p klinik.. padan muka sy huhu



NOTE: Kat sini sejuk sangat pulak kat mana2 sejuk termasuk surau.. jd dok je la kat meja nie.. leh layan blog.. hihi..  


19 Ulasan:

Ieda Al-Habsyi said...

hohohhoh!!! ieda pon demam selsema ni :)

Atan Athen said...

Selamat Hari Raya Aidilftri
Maaf Zahir dan Batin

mamalieyna said...

ishh tu la ghajin sgt haa..tak sihat mai kije gak..huhu..tggu jerlah en usband nnti ye..hope cepat baik! ^_^

Fieza79 said...

patot nya tadi takyah dtg kije....skrg dh ssh...kalo tak larat buleh kan rest kat surau atau tempat rest kat opis tu kan...g la rehat lelap2 kan mata tu...huhu sian

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe tak g keje kak..hehe..sebab tahu akan sakit

LYaFRINA said...

ITULA.. PTTNYA DR TD X PERLU DTG KEJE.. XPELA..KUAT2KN SMNGT YER...

~aSFaLiZa~ said...

demam balik je la. huhuu

~~*Lady Salwa*~~ said...

sian kak ena... pi la rehat2... bawak sweater tak??? tak pun guna jap telekung kat surau tu wat selimut...

~Siti Hajar~ said...

bos dah dpt green light, transport plk xde yer, kesian k.ena..huhu

ermm..booking cab ajelah k.ena, suh dia htr trs blk rmh..

ardinihumaira said...

meh dni g ambik akak :D

~aSHa~ said...

BW pun leh rest kan minda...

Kaseh NazLieza said...

xsht mkn ubt kak..kang xberaya pulak..uhuuu

hamzah ian said...

dah nak raye eyh kak.. hahaha

☆ lieya latif ☆ said...

siannye ena...lieya dpt rasekan..dah le opis ni sejuk2...mmg lagi laa rase demam nie....

rehat tau ena....

nieda said...

siannya, x sihat..take cae ye

aiDieNa said...

Alahai ciannyer.. dedekat raya dia p sakit pulak.. jaga diri.. makan ubat cepat.. kang melepas nak beraya sakan..

LyNn HaMzAh said...

still x sihat lagi yer ena...kesiannya...erm, nanti balik hr nie rehat puas2 yer...suruh hubby handle kakak n irfan...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

MOGA CEPAT SEMBUH YER ENA..NK RAYA NI JGN LAH SAKIT2.. :)


SELAMAT HARI RAYA BUAT ENA & KELUARGA..MAAF DIPINTAI ANDAI ADA SALAH & SILAP SEPANJANG PERKENALAN KITA DI ALAM MAYA INI..

rynas said...

huhu bos dah bg green light suruh balik tu. Ena jaga kesihatannyer dah nak raya nie