Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 20 September 2010

Baru Ada Entry Hari Ni..



Salam..


Hari ni.. sungguh sangat tidak sempat nak jengah ke "umah" sendiri.. umah kawan2 apatah lagi... rasa mcm sedang bercuti je lagi sbb langsung tak ber new entry.. so, skrg nak juga la menceceh sat.. hehehehhe..


Sana sini dok citer pasal raya.. sy tak sempat2 jugak.. bukan peram tapi terperam.. uhuk!! ye la.. last week mood nak citer pasal raya tak de.. nak2 lagi dengan paler yg dok ting tong sampai la ni.. pasai apa pun tak tahu la.. huhu.. 


Memandangkan arini semua pakat masuk kije dah.. jd kije2 ofis sangat la banyak.. semua (supplier) dok pakat tanya bila nak dapat payment!.. adeihhhh!!!!.. 


Oh ya!.. tadi pagi ada perhimpunan bulanan bertempat di ASWARA.. tu pun tak ramai sangat mungkin masih sangkut di jalanan bak kata "bos" KPKK.. Mrmmm..pastu dari pg sampai petang memg full la ngan kije.. rasanya kawan2 yg lain pun sama kan!.. maklum la baru balik cuti raya.. heheh.. pakat pulun siapkan mana yg tertangguh.. 


Hope, esok ada la peluang nak menceceh pasal raya.. tapi gambar raya tak banyak la tahun nie.. huhu..



8 Ulasan:

LYaFRINA said...

ena.. ila dh lama cuti..masuk j kerja msti byk kerja y mnunggu.. itu y xtahan.. dh nk nk upkan mmod y hlang s lama sgt cuti ssh y amat..

apa2 pun welkem back & tgu cite raya ena.

Nur Hawa Mohd Zin said...

salam kak..awe ni tahan mata jap nak blogwalking...huhu..

mamalieyna said...

takpe..mana pic yg ada tu abadikan la kt sini..tak sabar nk tgk nih..biasalah baru naik kerja kan..byk hal nk kena settle! ^_^

update citer raya tau pasni!

ana said...

sama la kita...tahun ni x rasa nak bergambar sgt!

~~*Lady Salwa*~~ said...

tu la, sunyi sepi je blog akak... Ingatkan masih demam lagi...

sal naik je dari cuti kerja tak ada sangat, sampai rasa boring tahap gaban... dah la mood nak kerja tak ada... hehe

sal bukan takat tak banyak gambar, sekeping pun tak ada... huhu

eMMe said...

lama cuti, menimbun la keje...
sume nak cepat kan..dah tak menyempat, nak duit raya dari Ena...

☆ lieya latif ☆ said...

biase la tu ena...kalo baru naikkeje dari cuti lame , mmg take time nak biase2kan diri...mcm lieya ni mule2 naikkeje rase cam first dah lapor diri hahaahahaha....

Mama Hanim said...

1st day msk ofis mmg bz kan ena..

kebetulan plak student kt sini nk msk exam dh.. lg kalut..huhu..