Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 30 September 2010

Apa La Yg Di Kusyukkan Sangat Tu!!!



Dah tengahari weyh!.. tapi mata ku ini makin parah... nak p landing tok leh ni.. huhu.. dah try p jalan2 cuci mata tapi bila dok kat kerusi ni semula mata totappppppp ngantukkk ni.. adoiyaiii!! sampai sakit paler dibuatnya.. 


Sat g nak p layan mata la memandangkan perut pun tok leh diisi siang2 nie kan.. best wooo dapat lelap walaupun hanya dengan 10 minit.. tapi kalo dah time rehat nie maunyer sampai jam 2pm kannngggg!! keh keh keh..


K la.. nak p belayar jap! sementara tu.. kawan2 layan jer la gambo 2 beradik nie tengah buat apa la tu gamaknya.. ;D




Kusyuk kemain lagi masa nie.. apa mende la dok buat tu kan!.. ada yg nak teka??? hehehe.. Ops!! maaf!! nan hado adiah.. ekekekke.. (tak kuasa nak teka2 kan! =P)



"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"




Owh!!!.. tengah tengok abah betul kan pistol menannya si irfan.. patut la kusyuk!! abah pun rajin gak time nie.. gigih betul.. yerla sayang katanya biar je mcm tu mungkin tercabut mana2 wayer kat dalam tu gamaknya tu yg sound tak bunyi.. sekali bila dah bukak memg betul pun...




Sementara tunggu abah nak siapkan pistol tu.. dorang dua beradik ni leka la ngan urusan sendiri.. kanggg kaco abah kanggg tak siap nanti!! agaknya2 siap tak??? mai tengok lagi ke bawah.. heheh




"
"
"
"
"



Dah siap!!! abis semua org ditembaknya... haishhhh!! punyer la sonok sbb dah lama tak main pistol nie.. ala murah je ponggg.. sampaikan tak letak dahhhh.. Tak caya??? tengok la picture kat bawah tu!!



"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"


Ngeh ngeh ngeh.. sampai ke tido pun bawak.. wahahahha.. Irfan irfan... bukan apa dier takut si kakak amik la tu.. alahai.....



NOTE: Best je tengok irfan tido.. rasanya time entry nie ditayangkan, mungkin sy dah pun Zzzzzz... 
;D




13 Ulasan:

Ain said...

puasa hari ni erk, sama la kita....

sayangnya irfan kat pistol dia, sampai nak tido pun angkut sekali...

hehehe....

Nana said...

kak nape blur2 kan gmbr tu hehe kasi privacy ek

~Siti Hajar~ said...

kusyuk btl 2 badik ni tgk si ayah betulkan pistol tu..hehe..irfan sampai xlepas pistol dlm lena, samala mcm 3 badik kat rmh sy tu, mainan sampai ke bilik tidur..hehehe

*k.ena psl tebusan dutchlady kat blog sy tu, xde due date, bila2 masa aje blh tebus, yg ada due date contest lain anjuran dutchlady
jgk.

Redbloodsnow said...

HEHEHE...KHUSYUK NGAN BENDA ALAH TUH RUPERNYA. ADA BAKAT JD GENG DILLAH (POLIS) NIH KAK ENA...HIKSSS

mamalieyna said...

hehehe...khusyuk betul tuuu! ^_^

cam arif la suka main pistol!

eMMe said...

irfan reti jaga barang permainan dia tak? tgk cam cermat je dia main pistol tu...

chugie said...

khusyuk betul mereka tengok abahnye repair maianan tu ye.. xpe, belajar, nanti2 bleh repair sendiri.. :D

Nur Hawa Mohd Zin said...

hahahah....last-last tertido kepenatan anak akak....

ana said...

penat main sampai tetido...sian.

MrS. F!zA said...

hahahah mcm2 budak2 ni

eh ape pasal blurkan dapur ke tu..privacy sgguh ni..ekekeke

sLEEping BEauty said...

bestnye haiii tgk dak irfan tido ...

zzzZZZzzz ....

Dilla Ady said...

ooo..ni musti kakak pun suke main pistol ngalahkan irfan..

tu yg irfan sampai tido pun bawak pistol tu..huhu

ardinihumaira said...

lena dengan nyenyaknya dengan barang kesayangan ;D