Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 13 August 2010

Tepek Yang Ni Pun Okey Jugak kan! Thanks Ye!! (^_^)


Ke mana tengahari nie? ingat nak Zzzz tapi.. sat g la.. hehehe.. Ni haaa nak tepek beberapa hadiah yg comel hasil dari.. ada dari GA dan yg rajin mengomen.. hehehe.. Syok gak kan.. rajin leave comment pun leh dapat adiah!! lalala.. bagus juga kan camni.. pembakar semangat juga la.. Setakat ni sy nie memg suka p kome umah kowang Kecuali tak sempat nak singgah & uhuk! soweee!!


Jom la layan picture ni:


Ni baru dapat pg tadi tau!.. pemberian dari Mamalieya or Mama Ayep tu.. Thanks ye eina.. CUTE SANGAT.. Len kali leh la bg lagi.. ;D



Ni pulak dapat semalam.. daripa Dni or Ardihumaira.. pertama kali join GA nya.. Thanks yeh Dni.. kebetulan akak memg tengah perlukannya.. mcm tau2 je kan! tak yah dah p watson or farmasi.. dah pun ada.. ;D


&



Haaaaaa.. ni lama punnyer.. tapi tak pernah publish.. heheh. ni pemberian dari Pot Pet Mek Rose.. Sangat comel.. wlaupun kita sekapal (Trg) tapi ena jarang beli tau! dan kebetulan yg nie memg sangat comel.. I like!!! 


Psst! ada lagi aritu tapi upa nak snap dah guna.. hoho.. dari Chugie.. Soweee yeh chugie tak tepek kat sini.. huhu


kesimpulannya: kena la rajin menyertai GA ker contest ker..(tapi sy tahu kawan2 sangat rajin join contest & GA kan) or rajin bertegur sapa.. rupa2 ada juga rezeki kat situ.. :D.. tapi sy nie dah agak lama juga tak join Contest nie.. mcm2 ada skrg.. tapi tak tau la mood sokmo ke laut!! huk huk huk.. nak p cari mood la dulu.. hehe




16 Ulasan:

Fieza79 said...

wahh rezki tu ena...
tu la semenjak2 berjinak2 dgn dunia blog ni mcm2 rezki dtg...syukur sume tu dh mcm pembakar semangat..!

Intan Inn said...

wah rezeki di bulan pose..tahniah comel2 hadia tue...hheehhe...pas nie rajin lg lah join yer...intan ada tag ena dalam beberapa contest n ga chek k..

mamalieyna said...

hehe...sampai ontime pun..^_^ comel bergantungan gituw!

memang makin murah rezeki bila berblog ni..dh la dpt ramai kawan..best kan...

Nana said...

wah akk banyak nye dpt adiah rezki ramadhan ni heehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah cantik gitu...blue colour

Nur Hawa Mohd Zin said...

tahniah kak..
akak awe ada menang gak contest tau tapi hadiah tak sampai...sedih sangat...

sahromnasrudin said...

salam..cantik la keychain tue huhuhuh

kella said...

tahniah... ya, betul rezeki tu.. cantik dan chomel.. :)

salam ramadhan ena..

Lelord said...

huhuhu best2 nak rajin gak la pasni

zue @ annaleeya said...

betul tu ena... kena rajin join GA atau contest... ader gak la yg sgkut kan???

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

eheheh ade penyu ijau..ngeee

MrS. F!zA said...

k.ena mmg blogger mesra!!!!!!! i loike!! sbb tu asik dpt 10comentar je.. phewwww

Dilla Ady said...

comel la keychain penyu tuh..

ye la ena..kena rajin2 gak menjengah kengkawan blogger ni kan..selain dapat kenal, ade gak yg bermurah hati nk bg hadiah..

Redbloodsnow said...

WAHHH BEST NYERRR..MANYAK TUEEE DPT GIFT GA. KLO LAH ZIE X KEBIZIAN. NAK AJE ZIE RAJINKAN DIRI JOIN GAK..HIKSS

MAMASYAZA said...

best tu bila dpt gift. akak ikut mood, kalo rasa rajin nak join GA, akak join, tp selalu mood malas tu yg datang

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Lily punya x sampai lg..ermm..ntah2 posmen dh dtg tp lily x dgr pintu diketuk..ntah2 dh ada surat kat mail box tu..