Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 3 August 2010

Tak Tahu Yg Mana ???



Heheh.. 
Tengahari nie nak mintak pendapat sikit la.. ker dah Tepu? heheh.. :D
Kompius la nak letak header yg maner antara ketiga2 header tu.. Maaf la.. Memg sy tak berseni nak edit guna photoshop, so edit sikit guna photoscape pun jadi la.. Dah tepek dah kat atas tu.. tapi macam tak kena pulak.. So, kawan2 boleh tolong pilihkan?? 


Tak pun sy buat yg lain pulak bila ada kelapangan nanti.. huhu.. tapi sementara ni yg mana ye lebih ok? ker semua k.o? Tak pe.. sy tak kecik hati nye.. just leave comment aje yeh!



KLIK picture utk BESAR kan Tau!
^_^


1.





2.

OR

3.



Tapi perasan tak, picture kat tu jadi tak clear kan!.. tak tau dah nak buat camner Lagi.. uhuk!




15 Ulasan:

Intan Inn said...

Ena semua cantik n kreatif..tapi inn lebih suka yang no 2 nampak ceria sikit..just pandangan jer yer..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

no 3...nampak jelas sikit tak gelap sangat...wah rajinnyer godek2...kita tak sempat pun nak wat...akak wat pakai photoscape ek?

suamihanyisterizuki said...

sy lak suka yg pertama ;)

ardinihumaira said...

dni suka yang no 3 :D

~aSHa~ said...

no. 2 pun ok...simple n nice

yunz_02 said...

ena.. #3 tu mcm kelasss giler ah.. hehehe..

MrS. F!zA said...

cuba buh yg num 2 tu mcm lg lawa je kaler hitam..biru tu trg sagt nmpk gmbr hlg cun..

Echa said...

saya memilih no 2! heheheheh

Fieza79 said...

rasa no 2 ok lg...
itu la dh wt byk2 kan dh fenin, len kali wt satu dh..hehee gurau2 je..

ni pon tgh tuka2 header dh wt terus je tepek nnt2 jemu wt len plak...

Ena said...

Kawan2,
nanti sy buat undian yeh!.. mana yg paling banayk yg tu sy buat sebagai header..
Thanks ye.. :D

Mama Hanim said...

no 2 tu ena..hehe..

~Siti Hajar~ said...

No 2 tu k.ena..cantik sbb ada gambo k.ena ms kat i-city..hehehe..serius cantik!

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe prefer no 1,
gambr anak akak yg gurl tu tukar ganti dengan gmbr dia no 3.
tulisan url website blog amik no 3.

mamalieyna said...

suka no.1! lalala... ^_^

hari ni dua2 ena n eina gatai tangan kan..hehe..eina ni gatai2 main2 tukar template.. =P

☆ lieya latif ☆ said...

sume cantik2 ena...ape kata pakai jek sume...tukar tiap2 hari ....heheheeehh....baru puas hati gitu..sume pakai heheeheeh....

kreatif tul ena nieh..