Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 18 August 2010

Siaran Asyik Tergendala Jekkk!!



Salam.. 


Harini baru nak bersiaran nie.. sebenarnya dari tadi dok taip tapi asyik kena interrupt jekkk.. tak pe la.. kije kan Amanah.. so, faham2 aje la kan!... :D


Dah 2 hari nie kena cover 2 rakan seperjuangan (eceh!) sbb sorang p exam, sorang lagi anaknya warded.. rasa macam nak duduk pun tak sempat.. tapi gigih juga nak buat n3 muahahahhaha.. yer la ada je ruang sikit sy curi2la jengah sat.. tapi memg tak sempat pun nak blogwalking lagi nie.. tengok la lunch nanti mcm mana..huhu.. soweeee!!


K la.. stop bebel.. just nak inform sy sepi tanpa n3 pagi tadi aje.. heheheh..


Moh layan picture 2 beradik masa kat Restoran Rasamas mcm kat entry INI dan INI




Memg tak duduk diam.. ni nampak gak mcm baik je.. tapi sebenarnya dorang nie abis di tawafnya kat dalam tu dok main kuar masuk sampai kami hanya leh pandang jekkk.. 




&




Abah suh duk diam, terus Irfan merajuk, si kakak pun sama terus dier layan jarinya tu.. hahaha.. Lepas tu bila ummi bangun p cuci tangan dier beria pulak nanges meleleh air mata tapi tak kuar suara.. hoho.. sadis tul anak ummi tu sorang.. ;D


NOTE: Irfan tu bila tinggalkan ummi dan ngikut si kakak lari sana sini kemain gelak sakan tapi bila ummi tinggalkan dia w/p kejap aje mula la cengeng!! adeihhh!! 




15 Ulasan:

nieda said...

biasalah kalau kena cover klik busy sikit...

aiDieNa said...

Anak omak.. ehhh.. anak ummi lar.. hehehe.. Irfan nanges cute lar..

Nur Hawa Mohd Zin said...

anak2 akak ni lawak betul lah...macam keletah dan gelagat dia...pening pala di buetnye..heheh

Ain said...

beria irfan nangis sampai meleleh air mata....

huhuhu....

~~*Lady Salwa*~~ said...

Tu la salah satu sebabnya sal malas nak makan kat luar akak. anak tak reti dok diam.

kita nak makan pun tak senang. hehe

alolo, cian irfan ye...

sLEEping BEauty said...

manjenye anak ummi tu ...
si kakak pun nampak muka mcm manje jugak kan ..hehe ...

mamalieyna said...

nangis tanpa suara, sure sedu sedan tu,,,tahan2 nangis eh..cian dier..tu la..tinggl ummi bleh je, ummi tggl jap, dh nangis2 ye..hehe.. budak2..^_^

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

kesiannya tengok muka irfan nangis camtu..sampai meleleh2 air mata yek

LyNn HaMzAh said...

alahai...sayunya tgk muka irfan...huhuhu...

Fieza79 said...

alolo..siannya Irfan...beriya nangeh...

rATu kEBaYA said...

sian irfan.. meleleh airmata dia...

LYaFRINA said...

makin besar.. mcm2 kan perangai..tp kan ena..nanti bila ank kt makin besar.. perangai2 ank time nila y kita akn ingt n rindu.. adakalanya tsenyum sndiri..

**lya pon rindu sgt asya time kecik2 dulu.. rasa nk baby lg.. tp nk buat camner.. dh xde rezeki

PutRee SeJiNjaNg said...

comel arr irfan ni..cubit pp dia ckit hihihi..

~Siti Hajar~ said...

alo cian plk tgk irfan tgh nangis tu..huhu

anak k.ena mau jgk dok diam bila kn tegur, klu anak sy, lg tegur lg diorang buat..huhu

ardinihumaira said...

comelnya anak2 akak... eii bilala dni nak kawen nak punya anak gak ni.. hiksss---> gatai ;p lariksss