Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 27 August 2010

Selamat Berhujung Minggu ^_^



Salam



Wah.. ada yg bercuti panjang ker erk mulai esok?? yer la Hari Selasa kan cuti sempena Sambutan Kemerdekaan ke-31.. kalau kat opis nie.. ramai juga kawan2  yg apply cuti utk balik kg & buat persiapan raya.. Syoknyer kan.. ;D


Sy hanya boleh tumpang happy aje la nampaknya.. yer la cuti pun dah tinggal ciput.. tak leh nak join kawan2 yg bercuti sama.. huhu.. kawan2 mcm maner? ada yg bercuti juga Isnin depan? Selamat Bercuti ye.. 


Petang ni ada jemputan berbuka puasa di sini bertempat di Restoran Warisan.. Dah 2 kali buat sebenarnya.. tapi yg pertama sy tak dapat nak join sbb jatuh pada hari anak2 tak sihat pada Jumaat lepas.. Jadi hari nie nak la menyertainya.. hubby pun ikut serta la.. anak2? pengasuh dorang setuju sbb budak2 tu pun tak mengacau pun time berbuka.. Kami berbuka selalunya pun aman je.. 


K la.. sebelum tu nak tepek gambo berbuka puasa petang semalam.. simple tapi buat hubby makan sampai bertambah.. ;D




Simple kan!.. 



NOTE: Selamat berhujung minggu buat kawan2.. kalau yg balik kg tu.. berhati2 di jalan raya dan selamat bershopping la buat kawan2 yg plan nak p soping tu ye.. berbelanja la dengan berhemah ye.. ;D




6 Ulasan:

~~*Lady Salwa*~~ said...

Memang simple, tapi nampak sedap... hehe

Sal pun cuti gak isnin ni. tapi ta balik kampung pun...

selamat berhujung minggu jugak...

**nak masak apa la petang ni yeh...

Dilla Ady said...

selamat berhujung minggu ena..

selalunye yg simple tu la yg sedap..

bak kate omputeh..less is more

Singgah Ke
LIFE JOURNEY DILLA-ADY
Cerita Merdeka Ummi

luvelysyue said...

cian akak xdpat cti sme ..xpe kak utamakan keje..

selamat makan2 kat restoran warisan ptg nanti..

Nur Hawa Mohd Zin said...

selamat berhujung minggu kak..awe cuti sampai ahad, isnin kerja dan selasa cuti balik

kakpah said...

selamat bercuti di hujung minggu. Dah setat kemas rumah? hehe

chugie said...

patut ler bertambah.. de ikan bakar tu.. sedapnye!