Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 30 August 2010

Salam Kemerdekaan



Ni entry yg ringkas aje nie.. heheh.. Just nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan ke - 53 Tahun.. Alhamdulillah..

Moga membawa makna yg tersendiri pd kita semua.. Bukan Negara kita saja yg Merdeka ye.. tapi pada diri kita juga terutamanya.. 


NOTE: Cuti lagi kan esok, nak p soping lagi ker erk? hoho.. Soping sesaje! ;D


5 Ulasan:

Nur Hawa Mohd Zin said...

selamat menyambut merdeka kak...awe pergi shopping...hehhe

ardinihumaira said...

salam kemerdekaan sis! :D

nieda said...

salam kemerdekaan..

~aSHa~ said...

merdeka ena...

ena esok cuti apa lak lagi? wah byk nye cuti tuk soping...ehehhee...

asha dah stop shoping dah ni...cuma sandle je belum beli lagi

~~*Lady Salwa*~~ said...

Selamat hari merdeka jugak... hehe

** raya ni merdeka lagi sekali... Kemerdekaan bagi umat Islam pula...