Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 20 August 2010

Rajin Pulak Nak Bebel Time Nie


Salam.. 


* Tetiba pulak terajin arini nak berisaran di malam hari di kala org lain merebut peluang berjemaah di Masjid & surau.. uhuhu.. rugi rugi rugi tak dapat join!


* Bukan tidak mahu tapi idak ada peluang tu buat masa nie.. hanya ada peluang mengerjakannya sendiri aje.. Bila lah agaknya kesempatan tu akan berulang..


* Mrmm.. tadi sy ada cakap hubby akan buka pose kat opis dier mcm kat n3 NIE kan!.. rupanya dier balik & berbuka kat umah.. nasib baik sy masak juga walaupun hanya dengan Ikan masak kicap, bergedil dan telur dadar serta goreng donut comel stok frozen sy tu.. Sayur pun tak goreng tadi..


* Dah tu arini stok buah kurma dah abis masa sy makan time sahur pg tadi.. hubby lupa pulak nak beli.. Mrmm.. rasa lain je tak dapat jamah buah kurma.. Lepas buka baru hubby p opis dier.. sy pun malas nak tanya banyak2.. badan tengah letih.. mulut pun berat je nak tanya..


* Tapi lepas solat tadi sy rasa segar pulak.. si kakak tiba2 mintak bubur lagi nasib baik masih ada.. Pd hal sy dah suapkan sebelum buka tadi.. Lapar agaknya dan nak recover balik apa yg dah hilang.. hehe


* Tak dapat nak share gambo buka pose sbb usb kabel tertinggal kat opis.. huhu.. 


NOTE: Masih nak terus bebel!! huhu

5 Ulasan:

Cik Amy said...

Teruskan bebelan :)

Nur Hawa Mohd Zin said...

kami sedia membaca bebelan akak...heheh

Ena said...

## CIk Amy,
hehe.. Thanks sudi maca bebelan sy yg ntah apa2.. ;D


@@ Awe,

Thanks sbb awe rajin baca bebelan akak ni eyh!.. hehe ;D

Nur Hawa Mohd Zin said...

tak da hal lah kak...enjoy blogging

ardinihumaira said...

dni pon layan gak kak.. hehe..cuam tenet ni slow tahap sakit jiwa. sobbss