Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 4 August 2010

POPEYES




Hehehe.. 



Ini bukan cerita kartun Popeyes tu yeh! :D



Dah plan nak makan per lunch nie? mrmmm.. kami kat sini makan free la nampaknya.. sbb ada Bos Belanja.. :) Tapi awat tajuk tu tulis popeyes kan!. . heheh.. Camtu la nak trick! walaupun belum tentu org berkenan.. hoho..




Memg sy ada p makan kat Popeyes tu Jumaat lepas.. Tapi sayangnya sy tertinggal hp kat dlm kereta.. Cuba snap guna hp hubby.. huh! tak clear.. blur jekk.. sbb lense camera hp tu kotor kot!.. lepas snap tak check dulu tu yg jadi mcm tu..terus je makan sbb dah lewat nak tutp dah ponggg..  Makanya tak de bukti la kami  makan kat situ.. huhu




File:Popeyes.JPG


Popeyes!

Tapi bukan yg ni kami pergi tu.. yg kami pergi tu dekat Wangsa Walk.. Yg biasa ke sana tu tahu la kan!.. so pinjam la google punyer.. ;D






Bg sy kat menu kat situ ok.. sedap cuma rasanya lebih kurang dengan KFC aje.. Itu tekak sy & hubby la.. kalau org lain tak tahu la pulak kan!..  So tak de la rasa teruja mana.. Masa nak makan memg ada rasa excited tu.. dah rasa just kata OK je.. heheh








NOTE: Tengah lapor nie sbb lambat lagi time makan yg dibelanja tu.. Dalam jam 1.30 nanti.. huhu.. Camne nie? 



13 Ulasan:

sLEEping BEauty said...

nmpk menarik tmpt tue ...
jom2 .. intan pun lapar giler..
hehee

LYaFRINA said...

lapor jugok ni..
tp selero tu x dok lg.. aishhh..
dok tau nok wk ganer doh ni...

ena..kalo popeye the sailor man.. suka mkn bayam ajer... sib baik kat popeyes ni bkn sediakn mkanan b'asaskan bayam..

Nana said...

tingin nk try kt wangsa walk ni ada popeye ramai kwn2 kata rs dia mcm kepci je

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Lily pernah mkn kat popeye @S'pore..
a'ah..rasa dia lebih kurang gak cam KFC..

nieda said...

x penah lagi mkn kt situ..baru balik dari lunch kt kfc..jadi x teruja sgt..rasa pun lbih kurang kfc ek??

Nur Hawa Mohd Zin said...

heheh..nak KFC deliver kat melaka blh

mamalieyna said...

best tu lunch org blanje ^_^!

popoyes?..eina tak pernah jejak kaki ke sana lagi, area situ mmg tak pernah jln2..huhu..area sini takde lak popoye tu..herm..

Fieza79 said...

ehh pe popeyes tu tak penah dgr dn tak penah tau..ketinggalan sgoh ni..

best la owg blanja....

kakpah said...

sekali nak juga cuba makan kat sini. tak penah terai lagi...

chugie said...

penah dengar restoran ni, tapi x berkesempatan nak g jelajah..

ardinihumaira said...

wahhh
cantik tempat tu!
nak try ke sana juga ;D

Ena said...

kawan2,
kalau nak cuba jengah la ke Popeyes tu erk!.. hehehe.. :D

Tu la.. owang belanja jie memg rasa sedap lain macam sikit kan!.. siap dorang tolong tapaukan sekali.. maknanya gantung kuali la malam nie.. heheh :D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

popeyes??? cam best jerk....