Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 9 August 2010

Ops! Lambat Pulak



Salam..


Baru nak bersiaran ni.. huhu.. Manyak pulak kije arini... Baru juga lepas pekena laksa.. yerla nanti dah nak puasa.. rindu pulak kanggg!! Bulan puasa selalu banyak yang jual laksa tapi nak dapat laksa yg sedap sangat susah.. huhu.. So, harus la makan dulu sebelum jumpa lepas Ramadhan. Yer la.. kakak yg niaga tu tak buka bulan puasa nie.. Mungkin buka kat tempat lain puak..


Ops! lupa pulak.. sy bersiaran dari pc yang baru nie.. sbb pc sy yg sebelum nie dah rosak lagi.. Makanya harus la sy say bye bye padannya.. Huhu.. Buat sementara waktu nie belum boleh nak tepek picture sbb software Photoscape tak de pulak dalam nie.. kena download dulu la nampaknya..


K la.. jumpa di lain N3 ye.. ;D



NOTE: Thanks ye buat kawan2 yg tinggalkan kata2 perangsang kat entry sebelum ni.. Sy sangat hargainya..
Luv U All

^____^


7 Ulasan:

☆ lieya latif ☆ said...

amboi syoknye mkn lakse heeheheh.....betul tu, nanti puase teringat2 yeak...elok pekene semangkuk dulu keh keh keh ....

wah2 pc baru yeak...mesti laju semacam jek kan ena....hepi laa awak ari ni yeak....

Nur Hawa Mohd Zin said...

amacam tempat baru kak? heheh...best tak ada bilik sendiri, arini latop awe charger nya rosak, jadi pakai PC staff...huhuh..dia cuti

Dilla Ady said...

beznye dapat pc baru..tempat baru..serba serbi baru ye ena..

semoga lebih bersemangat wat keje okeh..n tak mao kusut2 lagi ye..

LYaFRINA said...

SLAMAT BERONGGENG DGN PC BARU

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Kena mkn puas2 lah sblm posa.. :)

ardinihumaira said...

nak pc baru gak ! ;D


selamat menyambut Ramadhan al mubarak kak ;)

Hamzah Ian said...

selamat pose eyh..

PERCUMA