Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 24 August 2010

Nak Lepas Perasaan KANGGG Tak Boleh Pulak.. PUASA!! SABAR!!





hehehe.. tajuk 
Abaikan ye kawan2.. ;D



Ni entry makan2 lagi.. hoho.. Sabor je la... yerla pose2 nie n3 nak lepaskan perasaan gewam pun tak leh.. so, tepek je la n3 makan2.. pun tak leh gak sepatutnya kan.. tapi dah dekat time nak buka nie blh la.. yer ker dah dekat?? pandai2 jekkk.. heheh.. Yerla.. sy kan balik 4.30, so, kena la tepek sebelum tu kan!.. ngeee


Nie menu di hari Khamis lepas.. nak tayang gak tu.. 


*
*
*
*
*
*
*

 

ye ye jer!! nak tepek..tapi menu nye cuma ayam goreng, ayam sambal ngan sayur campur goreng jekkk.. wekekekekeke... 


~ Ada kami beli kuih kat PARAM tapi semuanya hancusss!! pembaziran di situ.. huhu.. Ada juga menu di hari Jumaat yg sy EL tu.. tapi gambo tu dok lam camera comei sy kat umah.. kabel nya dah ke mana.. jenuh cari tak gak jumpa2.. ingatkan ada kat opis.. tapi nan ado pong... alahai!! 







&




Nie je menu kitowang buka ahad lepas, mcm kat lam Entry tadi.. ada 2 set nasi je sbb 1 (tapi yg ada lam gambo tu 1 je sbb 1 lagi kakak tengah ngap) si kakak yg share ngan si adik, 1 lagi en. abah punyer.. set ayam yg ada udang tu sy g punyerrrr.. hubby yg pilih.. sy ngap ajo lahhh! ngeheheheh.. Sy dah pesan kat hubby suh order yg biasa2 je.. no fries sbb 2 beradik tu masih batuk.. dan semua air panas2 je.. ops!! ada ke yg luorr biasa kat situ erk??? mrmmm.. 



NOTE: Arini tak tau lagi nak masak apa.. huhu.. Nasi Goreng ok tak? tak pernah lagi masak utk berbuka.. pernah masak time sahur je.. 


~  SELAMAT BERBUKA PUASA ~



* Auto Publish *

11 Ulasan:

MRS. K said...

kesimpulan,
kurang2 kan lah soping di param
or
jangan beli langsung!
heheehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

hoho
makanan saje2 la blog2 kaum ibu skang

mek na, sy lama doh dok g PARAm
sbb terkene sokmo makanan perangat..huwaaaaa

chugie said...

wah.. tiap hari sure de menu berbuka kat blog ena ni.. best betul!

emm sedapnye kfc tu.. sekali sekala ubah selera makan fast food dap gak kan?

☆ lieya latif ☆ said...

hadoi...kebuluq tgk itu kfc...lieya tak try lagi udang tu....ade can ni buat2 ngidam gi kfc ajak hubby keh keh keh ....

~~*Lady Salwa*~~ said...

selamat berbuka juga...

Buat sup ayam lak hari ni... hehe

Nampak cam best je menu2 berbuka tu...

mamalieyna said...

selamat berbuka...!

waah tayangan makanan ye..tergugat iman ..hoho..tak lama je lg..yeaa!

*ooooh sedihnya citer sedih kt previous n3 tu..hukhuk..

norhaizan said...

wah..menareknya menu berbuka tu..
selamat berbuka puasa kak ena..
ptg ni berbuka apa lak kak ena?..Nor mcm biasa la..pegi beli kat bazar jer..hukhuk

Kaseh NazLieza said...

menu kfc tu sama dgn menu liza berbuka semalam..ehehehe

MrS. F!zA said...

alahai k.ena yg comel..marah kt sape tu?? hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ok gaklah tu menu nyer...terutama ayam sambal tu.. :)

eynda said...

Walaupun simple lauk pauk tu tapi sedap tau...