Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 17 August 2010

Layan Kan Aje La..



Adeih!.. penat nye.. ke hulu kejap lagi ke hilir.. heheh.. macam dia sorang jek kijer bunyi nye tu.. =P..  mrmmm.. arini banyak pulak mende urgent nak kena buat.. tapi nak gak jengah ke sini.. hoho.. skrg lunch hour kan!.. so, tinggalkan la kejap kije2 tu semua.. pasni sambung balik.. 

Nak tepek picture yg tak berapa nak clear kat bawah tu.. hoho.. dah tak clear nak gak tepek.. ntah apa2.. tapi tu la.. susah pulak nak snap malam tadik aksi 2 beradik tu.. guna pulak camera hp yg dah low batery.. tu yg tak berapa nak clear..  uhuk!

Layan je la..daripada tak de yer tak? hehe ;D


Si Irfan yg kemain seronok dapat naik kete control tu.. sayang kan! gambo tak sharp!! goyang je semuanya.. huhu


Si kakak la yg pau abahnya malam tadi nie... So, layan kan aje la.. bukan selalu lagipun dah lama tak bawak p playground.. kat sini pun jadilah.. tapi kakak yg sokmo tak puas hati.. sbb?? tengok gambo kat bawah ni



Nak naik yg adik dier punya pulak.. so, kami layan je.. sat g dier start engine motorboat rosak kan susah!

Adik tak kisah.. enjoy je dier main.. tapi suka la tengok dak adik nie naik kete control nie.. comey jekk.. ekekekeke..


Sudahnya tukar lagi.. gara2 si kakak yg tiba2 turun dari kete p naik motor.. adik pun ngikut je la.. adeihhhh!! sakit paler ummi & abah.. sbb si kakak wat suka hati dier jer cam dier punyer... adoilaa..


&

Dah cukup time!! so, camni la si kakak.. nanges nak main lagi.. en. abah pun dah mula gewammmm!! hoho.. Ummi leh lagi snap2x.. kih kih kih!!


NOTE: Kat Carrefour je nie.. kami p beli susu si Irfan dan utk memenuhi hajat en. hubby yg sangat teringin nak buka pose kat luorrr, layan kan aje la.. So, nan ado la masak memasak utk buka semalam.. Penat je cari idea nak masak.. sekali makan kat luorrrr.. nasib baik tak ramai orang.. Ok, yg tu next n3 yeh! =P


10 Ulasan:

eMMe said...

skali skale berbuka kat luar kan Ena...syok juga

umialya said...

ena
HAi, nmpknya si kakak ni jeles le ngn adik, kalu boleh biar dia sorg je main.. sib baik le irfan mengalah

Nur Hawa Mohd Zin said...

umminye sempat snap gambar...budak2 tu mmg nampak seronok je kak main...heheh..awe pun teringin gak

mamalieyna said...

sesekali berbuka luar kan...eina lum lagi..will be..hikhik..

mmg tomeilah! irfan n kakak nek kete n motor2 comel tu..arif lum kasi pendedahan lgi..^_^..dh kasi kang, asyik nakkkk jer parah gak.. =P

rATu kEBaYA said...

bulan pose ni tak sempat lagi berbuka kat luar..

sian si kakak... tapi sekali dah dapat susah nak lepas pulak tu..

MrS. F!zA said...

huhu dah bape kali bukak kt luar??

tggu lah posa seminggu lg ka rasa ketandusan idea nk masak bru buka kt kedai..kekekeke

cian kakak nk main lg ea..adik xngis pon..

zue @ annaleeya said...

bln pose nih x smpat lagi nak buke kt luar... masak sokmo hari2.. huhu!!

wahhhh.... kata blogger tegar kan??? snap itu harus.. heheh!!

Intan Inn said...

memang seronok tgk diorg naik moto kete tue..tapi intan pernah bg naik pas tue anak2 tak nak turun nak bawa balik..hehehee

~~*Lady Salwa*~~ said...

hoho, seronoknya dua beradik ni ye... tu la, kalau tak bagi nangis lak...

stakat ni tak pernah lagi bagi faris naik menda camtu. takut dia ngamuk nak bawak balik rumah je... hehe

wah, sronotnya berbuka kat luar... sal macam susah je sebab faris bukan nak dok diam. kita nak makan pun tak senang. nak kena gilir2...

so, sudahnya makan kat rumah je la. kalau tak masak, tapau je la... hehe

ardinihumaira said...

dni nak tumpang naik gak buleh tak :D