Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 5 August 2010

" JOM MAKAN DURIAN"





Hari nie.. rasa nak p makan2 la.. Ada "Jom Makan Durian" di Muzium Negara.. hari nie last day tau.. Tapi bukan durian aje yg ada.. buah2 lain pun ada... Mrmm.. Kami nak p serbu la.. ehehhe.. Kawan2 nak join??? Jom la..


Sebelum tu.. kita jamu mata ngan menu malam tadi kat bawah nie dulu la yeh!.. ;P

"
"
"
"
"
Hawaian Chicken aje.. 



Si kakak yg khusyuk hirup Mushroom sup!!

&



Adik? mrmm.. mcm picture entry pg tadi la.. yg nie balance.. heheh..


NOTE: Nak P dah nie.. Jom la... :D


6 Ulasan:

ardinihumaira said...

menu malam tadi tu memang sedap. nyum2..

Dilla Ady said...

aiseh sedapnye pizzaaa...lame da tak mamam pizza..

bebudak musti suke mushroom soup tu kan..

mak budak ni pun suke bagai nk giler gak nih..hihihi

MrS. F!zA said...

bestnya!! 2mggu lps ada gak mkn duyan kt bumbung opis! free!!!! KP belanja.. hehehe ai balun habis2an..

wiken ni kak, kt tmn warisan ada mkn buah2an.. mkn sampailebam! jum mai sini :)

Nur Hawa Mohd Zin said...

lapar plak tgk pizza akak ni....

Fieza79 said...

owhh nk mkn duyan ehh..best nya kalau la buleh join..hehee

dinner dgn pizza mlm tadi..huhuu sedapp...

LYaFRINA said...

uihhhhh..
dh serik mkn durian...
sbb mkn durian mlm tu la.. smpaikan keesokkan lya masuk icu...

**bg y sihat blh la nikmatinya dgn sepuas hati