Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 27 August 2010

Jom Kita Meramaikan Lagi..



Pssttt!!.


Ada kawan2 yg p Jalan TAR ker sat g... Jom kita meramaikan lagi.. hehehe... Bukan skrg!! tapi sat gi.. lom 12.15 .lagi nie..  heheheh.. sy tak p SOGO sbb kat dah soping dah sebelum raya, melainkan pergi ngan hubby.. blh la p situ.. ;D


Dalam paler nie nak macam2 tapi sempat ker? 1st of thing mesti la utk 2 beradik tu dulu.. Baju jalan dah beli, baju Melayu dak Irfan je belum lagi nie.. tapi jangan pulak dok beli mende lain kan!! Kelaut nanti.. 


5 Ulasan:

~~*Lady Salwa*~~ said...

Selamat bershopping akak... sal pun nak terjah jalan TAR gak, tapi next week... hehe

Dilla Ady said...

slamat bershopping ena..

pikir dgn tenang okeh ape nk dibeli..nnti beli benda yg tak sepatutnye pulak..hihih

Singgah Ke
LIFE JOURNEY DILLA-ADY
Cerita Merdeka Ummi

chugie said...

amboi.. ni mesti tengah sibuk shopping skang ni kat jalan TAR ye.. seronoknye lah!

zura@iwan said...

slmt bsopping...jauh la sy nk gi jln TAR tu..haha

Redbloodsnow said...

shopping kakkkk..jgn x shopping..hehe. zie esok start shopping raya utk emak :)