Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 16 August 2010

BLOG LIST BEN ASHAARI




Salam..


Tetiba ber-entry di kala malam bulan mengambang.. eh bukan.. di kala mata dah sangat mengantuk tapi tadi ternampak pasal Blog List Ben Ashaari..  Terus rasa nak join sbb nak terus berada dalam blog list en. ben tu.. ;D


Walaupun dah bbrpa kali en. ben buat pembubaran dan rasa penat, tapi tak pe la.. janji blog Teratak Milikku nie tetap ada dalam blog list en. ben tu.. dah rupa macam menagih simpati pulak dah nie.. adeihh!!.. 


Kali ni en. ben nak mintak kita or sy sendiri as a owner blog utk menentukan kita berada dalam kategori yg mana, makanya sy pilih untuk berada dalam Kategori PERIBADI.. yerla sbb dah memg blog peribadi pun tapi buat tatapan Umum.. heheh..


K la.. tu je.. 


En Ben, mcm mana? menepati syarat tak?? ;D


NOTE: K, DAH BOLEH TIDO SKRG.. ^___^





4 Ulasan:

ardinihumaira said...

hehehe... tdo lena2 kak.. besoh pagi bangun sediakan sarapan sahur lak ;)


p/s: tingin gak nak berada lam bloglist beliau. nasib baik akak tak letak syarat wat entry tuk berada dlm bloglist akak ;D

Nur Hawa Mohd Zin said...

bagus-bagus..awe dah join gak
selamat bersahur kak

LIP (^_^) said...

hihi...mcm2 ena ni..takyah buat per2 pun u will always be in my list

mamalieyna said...

eina tk smpt on lappy pun bila time balik kerja, ngantuks..^_^