Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 23 August 2010

Baru Nak Panaskan Engine Nie.. Huhuhu


Salam.. 


Dah tengahari rupanya.. hari nie sy yg perasan bz nie.. diam jekk.. hoho.. tu pun nak bgtahu.. orang tanya itu ini baru kuor suara.. punye la riuh rendah kat sini sbb dorang dok pakat pasang lampu lip lap & ketupat bagai tu demi nak cari feel raya nanti.. pastu siap pasang lagu raya.. tapi sy leh diam seribu bahasa.. hoho.. PARAH!!


Tu la bila badan terlalu letih tapi tak leh nak rehat & kije2 yg minta di urus segera tu buat mulut terkunci & telinga seolah2 terhalang dari segala kebisingan.. eceh!! ayat tu.. ngehehehehe.. makanya bekerja la sy ibarat robot yg dah di set kan setiap pergerakannya.. Alamak!! over nye karangan kali ni kan! muahahahha.. tapi serious memg mcm terkunci je mulut ni tadi.. 


Itu tadi la... dah clear kije2 tu semua baru dengar suara dari mulut comel sy nie.. uwekk! =P.. tu yg tak sedar matahari dah tegak kat ateh paler.. eceh! macam nampak matahari dok kat dalam nie.. muahahhaha..



NOTE: Itu aje pemanas n3 tengahari nie.. huhu

8 Ulasan:

LYaFRINA said...

vrommm... jgn start enjin lama2 sgt ena.. kan tlalu pnas plok

ardinihumaira said...

dni update guna autopost je semua entry hari ni. baru balik kelas. hehe

Ain said...

ain kalau sibuk tak berentry la jawabnya....

tekan minyak kasi laju sket ena...

hehehe....

mamalieyna said...

huhu..cian..seb baik perasan gk matahari dh pacak ats kepala, kalau perasan, hari dh gelap, lg parah..ekeke..

*herm...nak beli apa tuk berbuka eh?..eh lari tajuk plak =P

Izan Ishak said...

ena...bila byk kerja mmg tak memungkinkan kita nak brcakap langsung kan. telinga plak buat dek je walaupun bunyi bising keliling kita....

hmmmm...selamat berpuasa ena~~

MAMASYAZA said...

akak keje dah settle cuma nak blogwalk tak boleh...server kat ofis lembab ngalah siput..geram sgt..dah 2 hari pun

Dilla Ady said...

same la ena..dilla pun kalu bayk keje lebih suke diam..

dan biase bnyk ckp kt blog dan ym sebb suara tak kuar..tak membazir air liur..huhuhu..

☆ lieya latif ☆ said...

WAH MERIAH laa opis ena ni yeak....kelip kelap laa gitu yeak heeheheeheh.......

kat ofis ni tak start pun lagi...suram jek hah hahaahaha