Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 24 August 2010

Andai Bisa Kuundur Masa


Baca dulu.. baru boleh faham kenapa tajuk entry tu mcm tu.. ;D


Tadi jengah kat blog Izan, ingatkan sapa la yg dah pergi tu.. bila dah baca.. memg meleleh dibuatnya... Tu la kan.. setiap yg hidup pasti akan PERGI jua.. Itu janji NYA.. Buat Allahyarham.. semoga rohnya di cucuri RAHMAT.. Buat keluarga dan teman2nya moga tabah laluinya.. Kita juga akan lalui saat itu cuma tidak tahu di mana, bagaimana dan bila. Mudah2an kita pergi dengan cara yg baik.




Al-Fatihah Buat Arwah.
Kawan2 nak baca.. klik kat SINI


NOTE: Tak dapat bayangkan kalau sy yg lalui semua nie.. Kalau boleh biar sy yg pergi dulu.. 

9 Ulasan:

chugie said...

nak g jengah jap lah!

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

sedih kan ena...tu baru teman tapi mesra yang pegi...

kalu si suami???huwaa...tak pat bayangkan...

rATu kEBaYA said...

nak g tgk jap ye...

Ena said...

@@ chugie,
p la jengah.. sediakan tisu yh!.. ;D


@@ Izan,

huhu.. sedih weyh!! tak leh bayang dan tak moo bayang.. huuhu

@@ ratu kebaya,
sila lah ye.. huhu

LYaFRINA said...

kenapa???
nk tgk juga

LIP (^_^) said...

if g serentak sama2 itu dah dikira sehidup sematikan..

mamalieyna said...

aduhai..kisah sedih ke?..nk g jengah gk la..huhu..

rATu kEBaYA said...

dah baca sedih sangat...

eMMe said...

dah baca dah Ena, sedih, moga rohnya dicucuri Rahmat...