Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 20 August 2010

Alya 1'st bday giveaway


Eheheh.. ada lagi.. ni tak bebel la just nak join GA anjuran UMIALYA
Tadi masa dok tenung renung kat draf tu ternampak pulak GA nie.. Nak buat n3 terus la nanti kan lupa lagi.. huhu



Haa comelkan Alya.


GA ni bersempena ulangtahun alya pada 24.08.2010 nie.. bbrp hari je lagi.. tu yg UmiAlya buat GA nie.. heheh tapi tarikh tutupnya lambat lagi.. pd 30.09.2010.. 

Jom pakat join! haaaaa.. kalau nak join klik SINI




8 Ulasan:

ardinihumaira said...

Goodluck kak!

umialya said...

tk le ena sudi join akak punya GA, moga berjaya

kakpah said...

join..jangan tak join..
time kakpah dah over hehe..

Dilla Ady said...

gud luck ye ena!

wahida said...

gud luck ena...

Intan Inn said...

gud luck yer..erm marilah join lagi ..jhehehhee

Ena said...

kawan2..

Thanks ye.. ;D

~~*Lady Salwa*~~ said...

Gud luck ye..

Rajin akak join GA yeh... sal dah macam kureng mood nak join kontest motest ni... ^_^