Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 20 August 2010

Alhamdulillah.. Dah Ada Perubahan.. ^_^



Thanks buat kawan2 yg bg sokongan pasal kedua2 intan payung sy tu.. Alhamdulillah.. sampai skrg nie.. si kakak dah tak de muntah2 lagi.. Demam pun dah kebah.. harap kebah terus la jgn datang lagi.. Makan pun mcm biasa je.. Sy buat bubur ayam je.. kakak memg suka bubur..


Cuma si irfan aje la belum baik lagi.. masih demam.. kejap nampak mcm dah surut tapi sat g panas semula.. Tapi tetap sy jelum juga.. Mcm tu la.. selalu bila dah start demam lambat sikit baiknya.. Makan tetap tak nak.. susu aje yg dia minum.. selalu bubur ayam tu kesukaan dier.. tapi iyerla tak de selera gamaknya.. janji dia masih nak menyusu ok la.. Yg pasti dah mula aktif dah.. dah riuh suara dier.. bila rasa tak larat dier p baring semula.. alahai..


Skrg kat umah tak leh nak on kan kipas sbb dua beradik tu tak tahan.. Terus batuk2 & selesema.  sy pun terpaksa la berpanas.. nasib baik umah atas bukit..sejuk tu masih ada apatah lagi cuaca yg mendung aje hari nie...


K la.. Selamat berhujung minggu buat semua.. ^_^


NOTE: Tak tahu nak buka apa petang nie.. hubby pulak buka kat opis sbb ada Majlis Berbuka Puasa.. Sy masak ala kadar aje la nampak nya.. Silap2 tak makan nasi.. yer la sorang2 nak makan pun tak best.. huhu


12 Ulasan:

chugie said...

alhamdulillah.. dah lega hati kan ena.. hope anak2 kembali ceria sihat ye..

MrS. F!zA said...

alhamdulillah.. hrp cepat la recover kan..susah hati anak sakit ni..

tgh duk memikir lg juadah ni..silap2 mkn bege lg la gamaknya.. hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

bagusla makin ok..risau gak dengar depa tak sihat

mek na..sy dah 3 ari buka sorang2 tau
huhuhu mmg tak besss

Intan Inn said...

alhamdulillah anak ena dah sihat..kini giliran intan ulak anak2 tak sihat..huhu..musim hujan kan mcm batuk selsema dtglah...

nieda said...

alhamdulillah, lega dengar

Izan Ishak said...

ena...alhamdulillah kalau dah ok kakak. lega dah tak muntah2 lagi. adik mesti makan rasa pahit, tu yg xnak makan bubur agaknya tu.

kalau nak masak time hubby takde mesti xbest kan ena...xpelah...yg penting berbuka ye~~

Izan Ishak said...

ena...alhamdulillah kalau dah ok kakak. lega dah tak muntah2 lagi. adik mesti makan rasa pahit, tu yg xnak makan bubur agaknya tu.

kalau nak masak time hubby takde mesti xbest kan ena...xpelah...yg penting berbuka ye~~

Adlina Husaini said...

alhamdulillah dah surut cuma adik je belum eh..chayok adik! kuat semangat =D

~Siti Hajar~ said...

sama la anak kita pun xsihat lagi, bganti2, mula2 adik, pastu kakak & skrg abg plk..huhu..ssh hati la..

sy pon berbuka srg2 gak, dah 10 hr puasa tp br 2 hr dpt berbuka dgn hubby..huhu...sedih sedih..

wahida said...

nasib baik kakak dah x muntah lg..harap terus baik kedua2nya...amin...

umialya said...

Moga kakak n irfan cepat sembuh.

Ena said...

Kawan2..

Thanks ye.. sy hargai sangat2.. ;D