Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 16 August 2010

Ada ker Yg Nak Join!!


Dah tengahari dah kan.. mrmmm.. apa planning tengahari ni? p lunch??? ekkekeke.. sy tidak bersubahat okeyh!. hoho.. ker p soping? Sogo tak jauh dah tapi adeihhh!! ari Jumaat rehat yg panjang pun belum tentu sy nak p.. ini kan pula rehat yg kejap je.. 


So, apa kata buat aktiviti kat bawah nie:

"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
V

Best kan kalo dapat tido camni!! 


Abaikan muka 2 beradik yg serabai tu.. hahaha.. si kakak yg ntahh bila la nak buang habit isap jari cenggitu.. Ingatkan bulan puasa mcm nie dapat la buang rupanya idokkkk!! huhuhu.. any suggestion? ;D


NOTE:Banyak juga tempat kijer yg menganjurkan Tadarus Al_Quran kan!.. bagusnya.. sy.. hanya Tadarus di rumah aje.. huhu.. tak de sapa yg pantau.. tu la kekurangan kalau tadarus sorang2.. Apa nak buat!! huhu..




18 Ulasan:

Izan Ishak said...

salam ena,
seronok sgt kalau dpt tadarus ramai2. tapi, cam izan ni mmg baca sorang2 jelah kat umah...alhmadulillah...seb baik twin tak kaco~~

Intan Inn said...

erm seronok kalau dapt tdomcm budak2tuekan..hehhehe..erm mmg bagus adaopisyg adakan tadarus..eloklah tue...

luvelysyue said...

cantik gmbar anak akak..msti kmera pon cantik..kbtulan tgah jln2 tgok gmbr cntik,dlsr jnis pe kak
?...

Redbloodsnow said...

ek ehh...anis tdo still isap jari die..hikss comel jek. anis nih geram tgh taw. dh dara karang kompom jd rebutan :)

Kaseh NazLieza said...

rajin akk bertadarus..teruskan amalan yg mulia tu kak...

LyNn HaMzAh said...

pejabat lynn pun ada buat gak tadarus...nanti akan diadakan majlis khatam beramai-ramai plak...

Nur Hawa Mohd Zin said...

bestnye kak dapat tido...heheh...sunat tdo sekejap waktu zohor ni...kalu lama makruh jadi nya..

mamalieyna said...

ohho...opis eina, rehat pun takde, apatah lg tadarus :(

eMMe said...

me tadarus la, takde nye sempat nak lena...tak ngantuk laa...rasa nak balik umah cecepat, opis sejuk bangat!, me selsema lak tu..huhuhu...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Salam aka..

Baru je lepas Zzz tadi... hehe. Memang nikmat la, tambah lak tengah pening + tak larat tadi...

tu la, best kalau dapat join tadarus ni. tapi kat surau tu tak berapa nak kenal org yg dok buat tadarus tu... dalam 2-3 org je... nak join segan lak rasa... hehe.

Dilla Ady said...

bez ye tido cam anak2 ena nih...syahdu jek rase..cam nk join skali...

td dilla balik tengah ari pun tak nyempat nk tido...tak leh lelap la pulak..huhu..

MrS. F!zA said...

owh kakak tido hsap jari.. kekekek

bgusnya akak smpat tadarus..fza ni tk smpt.bukaposa pon kelam kabut je dgn anak..mlm plk dh ngantuk tk thn dh..dasat betol mata ni bulan posa.

mamazana said...

mama join tadarus kat opis je... adalah dlm 14 org yg join... hehehehe...

Lelord said...

wahhhh bestnya tido....

~aSHa~ said...

bestnye tadarus..lama tak buat...sob sob sob...

comey je si kakak tido..

☆ lieya latif ☆ said...

mmg syok dpt tdo dikala ini ena....ini laa jugak aktivit lieya kalo ari jemaat...kan rehat lame...sedap tul tdo heheeheeeh

Adlina Husaini said...

laling dear, bertuah anak2 secomel dan sekuit maknye hehe..

Nana said...

adoi...beznye diorang tido....saya dah la ngantuk tahap gaban arini ni
ala comei sungguh tido sambil isap jari hehe