Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 23 July 2010

Warm Up!!



Salam.. Pagi Jumaat


Pagi nie tak tau nak update apa.. saje je nak tepek n3 memandangkan tadi sampai awal.. kononnya nak la buat n3 sebelum pukul 8.. sekali ding dong ding dong.. dah pukul 9 lebih pong... huhuhu.. 


So, sy just nak tepek gambo kat bawah nie.. tadi dok godek2 jumpa pulak picture ni, boleh la wat n3 warm up! ngeeeeeeeeeeeeeeee...
(^__^)


 Si Kakak Yg Sokmo Merajuk tapi sy suka la picture nie ;D


 Muka ummi yg penat.. huhuhu.. Maklum la kami jalan jer aritu sampai ke malam..Senyum pun dah senget semacam jekk!! Psstt!! terserlah parut pimple kat muka dan kalau nak tahu masih ada sampai skrg.. adeihhh!!


 satu2 nya gambar yg kami dapat snap sesama masa p Lumut aritu.. dah tu tak clear pulak.. Sob sob sob




17 Ulasan:

~~*Lady Salwa*~~ said...

Alolo, merajuk lagi ye si anis ni... Biasa la, nak orang bagi tumpuan kat dia la tu... budak2 membesar macam tu la kan... hehe

tak lenguh kaki ke banyak berjalan tu???

Dilla Ady said...

cantik jek gambar ena yg kate penat tuh..huhuhu

ye la..cntik la gambar yg anis merajuk tuh...dilla pun suke..cam sucinye la muke budak2 ni kan..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cantik nye kak anis tu
majuk pon lawa ape..:-)

eh ummi dia pon cung gak even penat2..;-P

Fara said...

kak ena ni mmg raqjin ker wat n3. hihihi...

muka irfan tu sejibik muka akak ler...anak ibu ler tu ;)

nieda said...

suka tgk muka si kakak yg merajuk..adus comelnya

ayah,ummi, farish said...

budak2 mmg camtu lah..x kira lelaki atau pompuan ..mmg kuat betul merajuk..camtu jugaklah farish

aiDieNa said...

Suka jugak gambor Anis majuk tuu.. She is sweet and cute.. bleh jadik model budak² hehehe..

Fieza79 said...

merajok pon still comey...anak ena segak2 la.. owg utara ckp...hehee

makdara TERDIVA said...

merajuk2 pun still comelll :)

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kakak majuk mesti ikut macam mama nyer kan...

Ct SoLeHa said...

comel nyer merajuk..hehe..

yunz_02 said...

ena.. anis tu btl lawa lah.. mcm muka wan kn.. irfan sebijik muka ena.. comel² la bebudak ni.. :D

miemiey said...

walaupun merajuk tetap comeyyy....

sekali2 sekala jom laa cuci mata kat kedai baru miemiey..

http://miemiey-myluvlyhairildanishcollection.blogspot.com/

IdzaLia said...

manja aja kakak tu ye.. comey lak tu sama macam muka kak ena lah..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

agaknya masa akak preggykan si kakak dulu akak kuat majuk gak kot..hahahahaha.... :P

mamalieyna said...

sukeeenye tgk gambor kakak...sweeet wlaupun tgh merajuk! ^_^

maiTuty said...

alolololo cumelllnya kakak!!
gerammm tgk..