Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 7 July 2010

Apa Ada Dengan Tarikh Hari Ini?


Salam.. 


Agak bz sikit pagi nie.. Maklum la.. 2 hari tak de kan!. hehehehehe.. So, just nak wat n3 yg ringkas aje la nie.. n3 khas buat anak teruna dah pun genap 2 tahun hari ini. 7.07.2010


Si Irfan yg tengah layan kek masa en. abah punyer besday aritu.. Baik punyer posing!! hoho


Ucapan ringkas:



"Selamat Hari Ulangtahun Kelahiran Sayang
Moga Jadi Anak Yg Soleh
Cemerlang di Dunia & Akhirat
Dan Sentiasa di Beri Kesihatan Yg baik "
Amin..



NOTE: Kami tidak mengadakan parti atau apa2 majlis besar2an.. sekadar meraikan dalam keluarga kecil kami saja mungkin.. sbb kami yg belum ready (penat jalan2 tak abis lagi) nak adakan Majlis seperti itu.. uhuhu



16 Ulasan:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

huhu epi besday irfan!!!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Hepi B'day Irfan..!!
Moga membesar dgn sihat & menjd anak yg soleh..!!

Fieza79 said...

hepi besday Irfan...! jadi anak yg baik tau..

~aSHa~ said...

hepi besday irfan..semoga ceria selalu..jadi anak yg soleh

ita cutevirus said...

happy birthday irfan..
semoga menjadi anak yang soleh..

sLEEping BEauty said...

hepi bufday to IRFAN !!!

LYaFRINA said...

wowww... cunla tarikh tu.. 7.7...
laa irfan ni sama umur dgn asya la.. asya lahir bulan 11.

"SELAMAT ULANGTAHUN Y KE-2 BUAT IRFAN"

SEMOGA TERUS MEMBESAR MENJADI SEORG Y BERJAYA D DUNIA & AKHIRAT & HORMAT PADA IBUBAPA..

MUAHHHH KAT IRFAN : )

☆ lieya latif ☆ said...

hepi besdei irfan comey....semoga menjadi anak yg bjak, soleh dan sihat selalu....

mamalieyna said...

happy 2nd besday irfan! moga jd anak yg soleh yee..Aminn..

rambut dh pnjg...sweet! ^_^

chugie said...

wah.. this is the special date ya!!

"Happy birthday irfan dear"

Amin untuk doa mama pada irfan tu..

Nana said...

happy bday irfan semoga jadi anak yg soleh..amin

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hapie besday irfan..semoga irfan dapat membahagiakan umi n abah...jadi anak yang soleh...sayang irfan..muahhhhh...sedapnya irfan makan kek..heheheh kek kangkang dah nie.. :P....ahahahah

Mama Hanim said...

Happy Birthday irfan.. semoga menjadi anak yg baik dan soleh.

Ain said...

happy birthday irfan....

moga membesar bagai juara k....

jeles tengok ifran makan kek feberet aunty....

nak jugakkkk.....

~~*Lady Salwa*~~ said...

hepi bufday irfan... Moga jadi anak yg soleh. Boleh la sambut birthday ngan faris nnt kalau sal buat majlis. InsyaAllah la, kalau ada rezeki sal jemput...

hajarus said...

hepy besday irfan... semoga irfan membesar bagai juara & jadi anak yang soleh... Amin...