Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 12 July 2010

SERVER DOWN!!



Salam..


Dah tengahari rupenye.. huhu.. Mrmm.. ingatkan arini tak dapat nak bersiaran langsung dahhh!!.. Exceli server problem hari ni kat sini.. Bukan setakat nak blogwalking.. kije2 melibatkan sistem semuanya terbengkalai.. adeihhh!! 


Tapi kije2 manual still berjalan macam biasa.. dan sangat banyak pulak arini.. tapi tak pe.. leh la sy settle kan dulu.. tak de la rasa cam susah hati je tak leh nak jenjalan masa tengah wat kije sekolah opis.. sbb dah tahu memg server down!..tapi skrg dah boleh dahhhhhh.. hehehhe


Cop!! nanti sambung lagi yeh! sbb nak p cari makan jap.. sebenarnya sy baru perasan dah tinggal 20 minute je lagi utk sy lunch! huhu.. 

Daaa...

13 Ulasan:

mamalieyna said...

ooo..ptt la lmbt online ^_^...main cop2x pulak..ihiks..slmt bersiaran kembali pasni..hehe..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kita pun down gak hari nie kak..buka server la...tapinya..kita yang down..xlarat hahahahah...nie pun lum lunch lagi nie..huhuhu

aiDieNa said...

Server kat sini pon slow macam siput seduttt.. berjanggut cukur berjanggut balik menungguh nieh!

chugie said...

emm patutlah xde entry ena pg2 td..
xpe2.. buat keje dulu ek!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ciannye mek na..dok apelah
leh setel keje yg manual dulu

~~*Lady Salwa*~~ said...

uih, ralit buat kije sampai tak ingat makan ye...

sama la akak. tapi kat tempat sal ni bukan server down, tapi ntah pasal pa ntah asyik cannot be displayed je... dah la dok kat tempat orang... adeh...

umialya said...

ish, awak ni ena, kalu bab mkn, x der dah org lain, mesti n3 ena tp.. x montel2 gak!!!!!

hajarus said...

menu ape lunch tadi kak???

Mama Hanim said...

sunyi lah tanpa ena.. plz come back..hehe..

rynas said...

ohh slow ekk..
mesti tensenkan kalau tenet slow..

mamamiera said...

ekau di tag contest dgn zai. sile chek blog zai key..

Kaseh NazLieza said...

alahai boringnyer klu server down kn kak..

Nana said...

adeh sengsara kak klw sever down nak2 blogger tegar mmg efek la kan kekekek