Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 13 July 2010

Selsema Burung


Salam..


Semalam sy cuma sempat bersiaran dengan hanya 1 n3.. huhu.. Bila server dah ok PC pulak buat hal.. asyik hanggggggg jekkk!! aduhyaiiii!! 


Cuba utk berisaran dari rumah.. tapi semalam badan rasa sangnat letih dan tidak larat nak mengadap lagi.. huhu.. 


Arini pagi2 sampai tadi nak juga ber n3.. tapi line tenet bukan setakat siput sedut.. tapi tahap???? mrmm.. ntahhhh!! tak tau dah nak kata ape.. cuba login guna IE.. bertambah2 hampeh!!.. Mozila pulak.. asyik kuar connection untrusted jekkk!!  kejap trusted kejap untrusted.. :( tensi.. tensi..


Ntahh apa yg sy tekan.. baru skrg dapat login.. mungkin ada something yg dah missing masa PC nie sakit aritu.. So, bila dah pulih dah macam tak pulih sepenuhnya dah.. still sakit2 lagi.. cuma tak koma jekk cam dulu.. Nampaknya sy kena ucapkan selamat tinggal kat PC nie agaknya.. Tapi sy sayang sbb dah lama berkhidmat dengan sy.. adeihhh!!


NOTE: sori, tak dapat jalan2 umah kawan2 buat masa nie.. en. PC sy sedang kena selesema burung agaknya nie.. UHUK!!




10 Ulasan:

Dilla Ady said...

semoga encik pc cepat sembuh ye ena..

Ain said...

kena anto spital lagi nampaknya nie...

hehehe....

MrS. F!zA said...

google chrome??tryla..modzilla berat rasanya

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ingatkan mek na kene selseme burung td..suspen je huhu

☆ lieya latif ☆ said...

laaaaaaaaaaa cian ena...sure tak syok tak dpt berinternet kan...bawak bersabar yeak....

chugie said...

emm minta tukar pc baru lah ena!

psst: ingtkan ena nak cite psl selsema burung td:D

mamalieyna said...

alahai siannye en PC..ingtkan orang td selesema..ihiks..

mati kutu kalau PC opis rosak weeh..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

semoga si pc cepat sembuh yer.. ct td igt siap lah yg kena selsema..

hehe..pandai buat lawak ner..:D

rATu kEBaYA said...

semoga dapat pc baru ye.. sabar ye

Nur Hawa Mohd Zin said...

salam kak ena....awe pun jarang wat entri bebanyak...huhu...ni cube nak aktif balik...datang blog ye...tq singgah...miss u la kak